Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Mud Flap Krav

Skvettlapper er biter av tung gummimateriale som er montert bak dekkene av store lastebiler og andre store utstyr. Formålet med skvettlapper er å beskytte føreren bak lastebilen fra å bli truffet med flying veien rusk. Skvettlapper også bidra til å redusere mengden av vann spray som er kastet fra lastebildekk i våte kjøreforhold. Flere stater har spesifikke mud klaff forskrifter, men det er noen grunnleggende som er universelle for alle mud klaff applikasjoner uavhengig av plasseringen. Reflekterende Stripping

reflekterende stripping på store kommersielle kjøretøy ble gjennomført som et krav i 1992 i henhold til FMCSA (Federal Motor Carrier Safety Administration) gren av det amerikanske Department of Transportation. Som en del av denne forskriften, ble det nødvendig for skvettlapper å bli utstyrt med reflekterende stripping over toppen av mud klaff. Det eneste unntaket fra denne regelen er hvis det er et skritt bar på baksiden av tilhengeren som er nærmere bakken enn toppen av skvettlapper. I denne situasjonen reflekterende stripping kan bli brukt til nedre bar.
Montering

Et riktig montert mud klaff vil hindre rusk fra å forlate rattet på lastebil eller tilhenger ved en vinkel større enn 22 grader. The Department of Transportation (DOT) har laget en matematisk formel for å hjelpe sjåfører og transportselskaper for å finne den riktige plasseringen av hvor du skal montere skvettlapper. Skvettlapper ikke bør monteres så nær dekkene at de er i stand til å gni på dekket og skaper ekstra friksjon. Heller ikke bør de monteres så langt tilbake fra den siste traileren dekk som gresskanten blir ineffektiv på å avlede veien rusk. DOT tjenestemenn sjekke en lastebilens mud klaff steder mens du utfører rutinemessige veikanten vekt sjekker.
Avstand fra Ground

US Department of Transportation krever nedre kant av mud klaff for å aldri være mer enn 10 inches fra bakken. Noen stater har satt enda strengere krav og nødvendige skvettlapper å utvide enda nærmere bakken. En avstand større enn 10 inches kan tillate veien rusk å fly forbi mud klaff og traff følgende bil i en vinkel større enn 22 grader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142072.html

Previous:
Next:

Trucks