Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva dekkes av en Chevrolet Colorado 2005 Garanti ?

The Colorado er Chevrolet kompakte størrelse pickup lastebil , Spår under deres Silverado linje i nyttelast , størrelse og pris . The Colorado er etterfølgeren til S10 linje med lastebiler som fraktet den kompakte segmentet for Chevrolet i to tiår . Grunnleggende garanti

Alle innvendige og utvendige fasiliteter av 2005 Chevrolet Colorado er warrantied mot produsentens feil i en periode på tre år eller 36.000 miles, avhengig av hva som inntreffer først . Denne garantien er ofte referert til som en støtfanger til støtfanger garanti , og utelukker deler som er degradert på grunn av normal slitasje , for eksempel dekk, vindusviskerne og bremseklosser .
Drivverk Garanti < br >

motor, girkasse og drivverk av Colorado er warrantied for en periode på tre år eller 36.000 miles, avhengig av hva som inntreffer først . Denne garantien er all -inclusive, med unntak av clutch i modellene slik utstyrt , som klør faller i samme kategori som dekk og bremseklosser .
Veihjelp

Chevrolet tilbyr veihjelp i tilfelle havari for en periode på tre år eller 36.000 miles, avhengig av hva som kommer først .
Rust Protection

den kompakte Colorado lastebilen er warrantied mot rust og korrosjon av sine kroppsdeler for en periode på seks år eller 100.000 miles , som kommer først .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142219.html

Previous:
Next:

Trucks