Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å sette sammen en Chevy Truck Bed

Chevrolet har laget lastebiler i mer enn et halvt århundre. Med plass til haling mest husholdning last, har pickup lastebil vært en av motorene på USAs gårder og små bedrifter. Den viktigste funksjonen som setter pickup lastebil fra andre biler er det romslig åpen seng som passer for mange typer haling. Ved vedlikehold eller gjenoppretter en Chevy lastebil, er sengen en funksjon som vil kreve oppmerksomhet. Montering detaljer vil variere fra modell til modell, men generalforsamlingen prosessen er den samme. Du trenger
Chevy truck bed kit
Impact pistol
Drill
3/8-inch metall og tre biter
Vis flere instruksjoner
1 < p> Legg ved ett hjørne av frontpanelet på sengen til den fremre kanten av en seng side rail. Fest denne felles med fronten seng festeanordningene. En hardware kit kan kjøpes for din spesifikke år og modell hvis den opprinnelige maskinvaren er ikke egnet. Monter boltene gjennom hullene i leddet og skru dem med en pipenøkkel. Fest motsatt side rail til den motsatte enden av sengen frontpanelet for å fullføre den viktigste boksen av sengen.
2

Monter bakre kryss på plass på bunnen av sengen stake lommer på baksiden slutten av seng side rails. Fest ved hjelp av de medfølgende skruene som fulgte med sengen, eller fra en erstatning deler leverandør. Fest karmen med innrykket sekskantbolter og skiver. Bruk en pipenøkkel for å stramme boltene på plass.
3

Monter kantbordene under leppen av vinkelen trim langs sidene av sengen. Marker skruehullene fra den vinkelen trim på toppen av hver seng kanten bord. For trinn side senger, med eksterne hjulnav, vil dette forumet bli en langt stykke. For fleetside senger, med hjulet brønner inne i sengen, vil det være ett foran og ett bak stykke for hver sengekanten. Bor 3/8 tommers hull i hver spot du merket.
4

Monter en bolt gjennom hvert hull i kantbordene og passe en skive og mutter til bunnen. Træ dem på for hånd, forlater dem løs for justering. Monter de resterende seng styrene på plass, passer en bolt stripe i fugene mellom bordene. Monter slått ned kantene av metall bolt strips inn i sporene langs langsidene på hvert bord for riktig plassering. Monter en bolt gjennom slutten av hvert brett, og ned gjennom terskelen bak. Passe hver bolt med skive og mutter, forlater dem løs.
5

Ha en hjelper eller to hjelpe deg med å løfte den monterte sengen på rammen av lastebilen. Finn sengen til rammen skruehull og justere dem. Monter hvert hull med en tre eller gummi spacer, avhengig av modell av lastebilen, og træ en bolt gjennom hvert hull. Monter en skive og mutter på hver bolt. Stram alle seng å ramme bolter når de er alle utstyrt på plass.
6

Sett inn bolter ned gjennom bolt strimler og rammen. Passe hver med en skive og mutter. Stram alle bed boltene når de er alt installert og alle styrene er justert. Bruk en muttertrekker å stramme mutterne.
7

Monter fendere på sengen, og juster skruehullene i fendere, med skruehullene på sengen. Træ monteringsbolten gjennom hvert hull og fest dem med en mutter og skive. Stram hver bolt med muttertrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144244.html

Previous:
Next:

Trucks