Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Wire dynamoen på en S-10

Operating på en enkelt, sammenhengende belte kjent som Serpentine beltet, er Chevy S-10 dynamo en av de mange tilbehør som er drevet av motorens effekt. Generatoren virker som en generator, holder batteriet ladet, mens på samme tid å kontrollere flyten av strøm gjennom komponentene i motoren. Hvis du legger merke til bilens tenning sviktende eller frontlysene dimming, kan dette være et tegn på at dynamoen er feil og må byttes ut. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Park S-10 i en garasje eller innkjørsel og sett parkeringsbremsen før du går ut av bilen. La motoren kjøle seg ned (hvis varmt) og pop panseret. Ta av batterikablene, ved hjelp av en skiftenøkkel eller rørtang, og finn Serpentine beltet diagrammet på undersiden av panseret. Følg diagrammet for å finne dynamoen.
2

Følg diagrammet for å finne Serpentine beltet strammer skivene, holde beltet stramt over dynamoen og andre komponenter av motoren. Skyv en socket over enden av bolten på siden av strammeren trinse, feste skralle, og press i mot klokka bevegelse for å flytte skivene og skyv Serpentine beltet av. Trykket på skivene og fjerne beltet fra dynamoen skivene.
3

Koble fra alle ledninger fra dynamoen. Finn de festeboltene (eller brakett) og løsne dem med en skiftenøkkel eller rørtang pluss skralle, deretter fjerne dynamoen. Installer en ny dynamo på sin plass, og stram boltene som fester den på plass.
4

Fest alle ledningene til den nye dynamoen. Skyv Serpentine beltet over skivene på dynamoen (gjøre det samme for strammer skivene), og følge veiledningen fra tidligere for å frigjøre spenninger på strammer skivene. Sjekk beltet for tautness og fest batteriledere til batteriet. Lukk panseret og starte S-10.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143173.html

Previous:
Next:

Trucks