Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Hotwire en gammel Ford Truck

Hotwiring en gammel Ford lastebil er en av de enkleste typer kjøretøy til hotwire. Merk at hotwiring et kjøretøy som ikke tilhører deg og at du ikke har noen tillatelse til Hotwire er mot loven, og bør ikke gjøres. Men hvis du eier bilen og trenger å hotwire fordi du har mistet nøklene, eller du har tillatelse til Hotwire bilen, så er det OK å gjøre det. Du trenger ikke spesielle verktøy for å utføre denne oppgaven, bare en wire og skrutrekker vil gjøre utslaget. Du trenger
Wire kabel (Hotwire)
Skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Koble en vanlig ledning kabel (hotwire) til den positive ledningen av din tenningen coil. Tennspolen er en sirkulær stykke som har mye av kobbertråd pakket opp på innsiden av det. Tennspolen er plassert rett foran forgasseren under panseret, ved midten av motorblokken. Legg merke til at gamle Ford lastebiler vil ha forgasser tenninger og at denne metoden for hotwiring fungerer bare med biler med forgasser tenninger.
2

Koble den andre enden av hotwire til den positive stang av bilens batteri. Legg merke til at den positive enden av batteriet er vanligvis rød.
3

Touch en skrutrekker til de to polene på solenoid. Magnetventil er en rund, vanligvis svart enhet som er koblet til sidepanelet under panseret, nær batteriet. Når du trykker på de to polene på magnetventil med skrutrekkeren, vil den elektriske kretsen være lukket og bilen vil starte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142859.html

Previous:
Next:

Trucks