Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan finne motorens serienummer på en 302 GMC

General Motors Company produserte sin 302-kubikk-tommers straight-6 motorer mellom 1952 og 1960. Den ble brukt i en rekke sivile anvendelser gjennom hele sin produksjon kjøre, oftest i skolebusser og kjøretøy beregnet på tunge off-road bruk som Forestry Service kirsebær-plukkere. En variant av 302-motoren ble også brukt til å drive en rekke på seks hjul militære lastebiler mellom 1953 og 1960. Du trenger
Rengjøring kjemikalier (valgfritt)
Skurebørste (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

ut om motoren er militære eller sivile spec. Den mest umiddelbart merkbar forskjell i det militære spec var i tillegg en snorkel. Mens snorkel tillot den forseglede motoren å arbeide for en tid mens nedsenket, er det en vanlig misforståelse at dette var det viktigste målet. Faktisk inneholder forbrenningsluft trekkes fra nær veien flere miljøgifter enn det trukket fra høyere opp; motorer er utstyrt med snorkel å kjøre bedre i konvoi gjennom ørkenen terreng. Andre forskjeller inkluderte ulike vannpumper, demper trinser og forgassere, blokken ble støpt med en montering ment å huse en valgfri luftkompressor
2

Finn serienummeret.. Serienummeret var preget inn i en pad støpt på motorblokken ved siden av distributøren. Flere motorer produsert av GMC i denne epoken - for eksempel 270-kubikk-tommers - var visuelt like, de tre første numrene til en 302 motor skal være 302, noen ganger foran et brev. Ser på motoren forfra, er den preget pad på høyre side. Flytting til den side av motoren, blir den pregede puten meget nær bunnen av blokken, like over den rygg som tillater bunnpannen til å boltes på plass, rett ved punktet halvveis mellom for-og baksiden av motoren .
3

Rengjør serienummer. Gamle serienumre kan være vanskelig å lese på grunn av avskalling - rust flassing - eller samlet olje-og luftforurensing. I fravær av et avfettingsmiddel, oppvaskmidler er vanligvis ganske effektiv. Bruk ufortynnet, la litt tid for penetrasjon, deretter skrubbe vekk med en stiv børste og skyll, gjenta om nødvendig. Tar en lettelse rubbing, som gravstein entusiaster gjør, vil ofte avsløre innrykket tall som ikke er synlige for det blotte øye, bruke tynt papir og en voks stift. Sliping tavle kritt eller kleberstein-baserte sveiser kritt til innrykket tall deretter tørke av overflødig med en fingertupp kan også være effektivt.
4

Bekreft serienummeret gjennom kryss-verifisering, hvis mulig. GMC festet en numerisk identifikasjon plate til nye biler. På alle kjøretøyer opprinnelig utstyrt med en 302 og er beregnet for sivilt bruk, kan denne platen befinner seg på innsiden av hanske-boksen døren. Det viser motorens serienummer og sertifisert netto hestekrefter ved et spesifisert turtall, sammen med detaljer om vekt og last kapasiteter. Hvis motoren er fortsatt i sin opprinnelige kjøretøy, er denne platen ofte mer leselig enn informasjonen på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144703.html

Previous:
Next:

Trucks