Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan jeg installerer kjørelys på en 1991 Toyota Pickup Truck?

Toyota frontlykter er uunnværlig for å se om natten eller i dårlig vær . Noen Toyota-modeller har forseglet hovedlys som er alle ett stykke , men for alle 1991 Toyota pickups , disse var kompositt lykter, med enkle å installere pærer. Frontlys Housing

Forskjellen mellom en forseglet beam frontlys og et sammensatt kan bestemmes ved å se på utsiden av Toyota. Dersom det synes å være noen metode for å komme inn i frontlys , er dette en forseglet utforming bjelke . Hvis det er en krage rundt frontlyktene , de er kompositter.
Avtakbart Bulb

Selve pære for frontlys på en 1991 Toyota pickup lastebil sitter inne i glasset bolig og når du vrir mot klokken , kan trekkes fra baksiden av frontlys boliger. I noen modeller er det et klipp som holder pæren på plass .
Funksjon

Når den gamle lyspæren er koblet fra , kan den nye pæren være enkelt plugges deretter skjøvet inn i den samme sammenstillingen som den opprinnelige pære . Gjenta dette for så mange lykter som du må skifte . Hvis du installerer halogenlykter , være oppmerksom på at huden oljer på pærene ' overflate kan forkorte livet , så bruk hansker eller håndtere dem med kontaktene bare .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143752.html

Previous:
Next:

Trucks