Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bli en CDL Tester i Pennsylvania

Å kjøre en yrkesbil kan være farlig og krever stor dyktighet, som er grunnen til Commonwealth of Pennsylvania krever at alle kommersielle lastebilsjåfører å gjennomgå omfattende testing for å få en kommersiell førerkort (CDL). The Pennsylvania Department of Transportation (PENNDOT) godtar søknader fra tredjeparts CDL testsenter som administrerer og scorer CDL tester. Instruksjoner
en

Bruk forretningssted eller skolen i minst to år i Pennsylvania. Ifølge PENNDOT, krever statlige loven at potensielle CDL testing sentre eksisterer i to år med mindre de er offentlige etater.
2

ansatt minst én sertifisert tredjeparts sensor. CDL sensorer få sertifisering fra PENNDOT og må ha en gyldig Pennsylvania CDL lisens uten suspensjoner, minnes og tilbakekall som i løpet av de siste tre årene. Sensorer også må ha grundig kjennskap til motorkjøretøy mekanikk og fullføre tredjeparts sensors kurset.
3

Utfør kriminelle bakgrunnen sjekker på alle ansatte. Pennsylvania statlige loven krever at alle CDL testsenter ansatte til å gjennomgå en kriminell bakgrunn sjekk utført av staten politiet. Ansatte må forklare omstendighetene rundt en kriminell overbevisning og deres rehabilitering.
4

Permit en revisjon av virksomheten poster. PENNDOT og Federal Highway Administration kan revidere en CDL testing senterets økonomiske og test poster når som helst.
5

Fullfør søknaden om å bli en tredjeparts CDL testsenter. Søknaden må inneholde en ledelse sammendrag som detaljer kommandokjeden og demonstrere kjennskap til reglene og målene i CDL testing program. Bilder av testing plass, en forklaring på bemanning mål og bevis på tilstrekkelig ansvarsforsikring er også nødvendig. Send inn utfylt søknadsskjema til PENNDOT kontor i Harrisburg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142183.html

Previous:
Next:

Trucks