Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge din egen U-Channel Ladder Rack

En stige rack er et viktig tillegg til noen pickup lastebil som brukes til bygging eller annet arbeid som nødvendiggjør transport stiger. Stativene kan bære sammenleggbare eller forlengelse stiger. De trenger ikke engang å være begrenset til stiger, de kan hale kanoer, kajakker, lange brett eller nesten alt annet som ikke passer enkelt inn i pickup lastebil seng. Mens kommersielt tilgjengelige stige stativer kommer i en rekke stilarter og størrelser, kan du lage en stige stativ i stedet for å kjøpe en. Du trenger
U-kanal stål
Metal chop så
Målebånd
Sveiseutstyr
Vis flere instruksjoner
en

bygge en grunnleggende pickup lastebil stige stativ med et dusin stykker av u-kanal stål. Skjær fire stykker med metall hogge så for søyler for å passe inn i monteringshullene i planet, vanligvis 2 inches square. Gjør dem høyt nok til å fjerne toppen av pickup cab med 6 inches mens de fortsatt passer sikkert i sengens festehull. Lengden vil variere med merke og modell av bilen.
2

Mål avstanden mellom de vertikale og kutte to horisontale skinner for å passe mellom dem. Lengden vil variere med merke og modell av lastebilen. Sveis skinnene til stenderverket på innsiden av disse stolper, med en kanal som vender nedover. Fugene skal være firkantet.
3

Lag to kryss bukseseler og stige støtter å passe mellom side rails og utvide forbi sidene ca 6 inches. Denne lengden vil variere med størrelsen av planet. Sveis kryss bukseseler mellom de to siderammene på toppen av innleggene, med den kanal som vender nedover. Skjær fire 8-tommers biter av u-kanal og dem sveise oppreist på utsiden av endestykkene å holde stiger glir av sidene av stativet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144282.html

Previous:
Next:

Trucks