Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan en Common Rail - injektor arbeid?

Drivstoff injeksjon refererer til et system som brukes til å blande luft med drivstoff i en forbrenningsmotor for å generere strøm. En common rail - injektor er et drivstoff - injektor systemet som brukes i diesel-og bensinmotorer . Common Rail

drivstoff sprøytebrukere i en common rail - injektor system er alle leveres med et common rail , eller trykk akkumulator, som lagrer drivstoff under høyt trykk . Akkumulatoren leverer direkte injektorene med drivstoff . En høytrykkspumpe som finnes i common rail - system har et reservoar av drivstoff på en opprettholdes trykk på opptil 29.000 psi .
Fuel Injector

common rail - drivstoff- injektorer styres av bilens Engine Control Unit . Når dysene aktiveres av ECU via et signal , en hydraulisk ventil består av et stempel eller dyse, enten hydraulisk eller mekanisk , åpner og sender drivstoff inn i motorens sylindrer .
Square injeksjon Rate

akkumulator gjør drivstofftrykket energi til å være eksternt lagret ved en konstant opprettholdt press . ECU leser dette presset og bestemmer når du skal elektrisk aktivere injektorer . Dette gjør at injeksjon press i starten av injeksjon prosessen å være tilnærmet lik trykket i akkumulatoren , og dermed skape en firkantet injeksjon rate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142778.html

Previous:
Next:

Trucks