Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner du en seng Cap på en F150

Som dokumentert av deres voksende bruk, truck bed caps blir de personlige favoritter av mange lastebil eiere , som inkluderer mange eiere av Ford F150 . Disse dekker er vanligvis laget med glassfiber. Det er imidlertid ikke vekten av lasteplanet dekke seg så mye som størrelsen av dekselet som gjør disse gjenstander vanskelig å fjerne . Hvis du har tre assistenter på hånden , bør du være i stand til å få hetten av F150 ditt ganske enkelt. Du trenger
Ratchet og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bakluke samt bakruten på lastebil cap.

2

Koble eventuelle ledninger tilkoblinger på innsiden av din lastebil bed cover for å unngå å henge seg fast eller skade dem når du fjerner luken til sengs .
3

Fjern de fire seng dekke klemmer på de fire hjørnene av din lastebil seng . Mens de fleste klemmer kan bare løsnes ved å vri klemmen håndtaket mot klokken , kan det hende du trenger en skralle og socket satt til å fjerne bed cover dersom særlige klemmer ble brukt.
4

Løft av dekselet av skinnene ved hjelp av minst tre andre for at det er minst en person i hvert hjørne av hetten. Bær cap til et trygt sted , og legg det forsiktig ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143285.html

Previous:
Next:

Trucks