Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Endre en Ford lastebil

Det er nesten ingen grenser for hvordan du kan endre en Ford lastebil. Du kan slå en Ford lastebil inn i en lav rytter, racer, off-road monster eller tilpasset showet lastebil. Ford tilbyr mange deler for å hjelpe deg å endre din lastebil, men et selskap som spesialiserer seg på ettermarkedet oppgraderinger vil ha mer å tilby på sikt av alternativer. Den eneste begrensningen som du kommer over, når det kommer til å endre din Ford lastebil, vil være budsjettet. Du trenger
Mechanic redskap satt
Vis flere instruksjoner
en

Installer en 8-tommers lift kit på din Ford lastebil. Erstatte lager dekk med tilpasset 35-tommers off-road dekk. Erstatte lager struts og sjokk med høy ytelse off-road struts og sjokk.
2

Installer en pensel vakt på støtfangere foran og bak. Installer en vinsj på støtfangeren foran. Installere flomlys på pensel vakt.
3

Tint bak-og sideruter. Tint de bakre baklys dekker, samt de fremre lys dekker og alle fire blinklys.
4

Fjern alle dørhåndtakene og bakluken håndtaket, og erstatte dem med en nøkkelfri oppføring system. Installere et ryggekamera på bakre støtfanger og installer monitoren i bakspeilet.
5

Installer en kompressor på motoren og skift luftinntaket med en tilpasset luftinntak, slik som de fra Fram. Erstatte aksjen eksosanlegg med en høy ytelse tilpasset eksosanlegg.
6

Bytt aksjen konsollen stereo med CD /DVD-spiller med berøringsskjerm og MP3-oppkobling. Sett inn høyttalerne i dørene og dash med ytelse høyttalere. Installere to 12-tommers sub-bass under forsetene og en 1100-watts forsterker til å drive sub-bass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140943.html

Previous:
Next:

Trucks