Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er en Chevy Tow Package ?

Å ha et kjøretøy med evne til å taue og hale kan komme godt med for mange grunner , fra å flytte møbler for å fungere. Den fabrikkmontert hengerfeste pakken kan avhenge av hvilket kjøretøy du velger . Silverado slepekapasitet

tauing og haling evner av Chevy Silverado avhenger av modell valgt. For eksempel har 1500 en slepekapasitet på £ 10,700 . og en maks nyttelast på £ 1980 . 2500 Heavy Duty har en slepekapasitet på £ 17,800 . og en nyttelast på £ 4192 . 3500 Heavy Duty har en slepekapasitet på £ 21,700 . og kan hale £ 6635 .
Silverado Towing Package

Ifølge opplysninger fra Chevrolet , inkluderer Silverado er " stikk trailering pakke " en sveiset stål stikk , ledninger stikkontakt og to - tommers mottakeren på lys plikt pickups . Pakken inkluderer en " sleeve adapter " for tunge lastebiler for å gjøre mottakeren 2 inches .
Andre Chevy biler

For 2011 Chevy Suburban , Tahoe og Avalanche på " heavy- duty trailering pakken " inkluderer en ekstern oljekjøler , 3.42 ratio bakakselen og to -trinns girkasse . Den 2011 Traverse " trailering utstyr " alternativet inkluderer en heavy- duty renere motor og hengerfeste . The Colorado " trailering utstyr " alternativet inkluderer et stikk med en vektfordeling plattform og en syv -pinners forseglet trailer kablingskontakt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143859.html

Previous:
Next:

Trucks