Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2003 Chevy Silverado Specs

Ifølge nettstedet Conceptcarz er 2003 Chevrolet Silverado pickup GM mestselgende kjøretøy. Silverado kjøretøy har et godt rykte for å være pålitelig og holdbare, varige henting lastebiler. Ytelse

2003 Chevrolet Silverado er drevet av en 4,3-liters V-6 motor som produserer 200 hestekrefter ved 4600 rpm (oppløsninger per minutt). Motoren har en 101,66 mm-boring og 88,4 mm slaglengde, med en 9,2-1 komprimering. Motoren har også en overhead ventil (to ventiler per sylinder). Til slutt, bærer denne 2003 Chevy et multi-point injeksjon drivstoffsystemet, med en hoved blyfri bensin tank.
Utvendig

Utsiden av 2003 Chevrolet Silverado funksjoner body side støping, foran og bak krom støtfangere og krom trimming på sidene av lastebilen. 2003 Chevy lastebil har også metallic lakk, med en gloss strøk. Som for vinduene, de er alle varmereflekterende glass. Det er en fast bakrute og variabel periodisk vindusviskerne.
Interiør

Innsiden av 2003 Chevrolet Silverado inkluderer et forsete askebeger, forsetet sigar lettere, overhead konsollen med en oppbevaringsboks, forsetet koppholdere og både sjåfør-og passasjer-side dør hyller for oppbevaring. Som for komfort, er det et skinn-dekket ratt, forsetet midtarmlene, forsetet justerbare hodestøtter og velur møbeltrekk.
Egenskaper

standard funksjoner i 2003 Chevrolet Silverado inkluderer kjørelys, både sjåfør og passasjer strøm oppvarmet sorte sidespeil og komplekse overflaten halogen frontlykter. Det er en bakre plattform trinnet og tilhenger pakken. Denne 2003 Chevy lastebil har også ekstern strøm sluser og servostyring, samt ett-trykks makt vinduer i front. Det er også en automatisk operasjon bakspeilet. Til slutt, dette inkluderer 2003 Chevy Silverado en Delco AM /FM audio system med fire innebygde høyttalere.
Safety

For sikkerhet, tilbyr 2003 Chevrolet Silverado både sjåfør og passasjer foran kollisjonsputer med beboer sensorer, som inkluderer en "slå av"-alternativet. Det er også tre-punkts hjul foran setebelter for både fører og passasjer seter, samt en runde statisk senter belte for front-midt sete.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141679.html

Previous:
Next:

Trucks