Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan koble kabler fra en trailer til en lastebil

Før du hodet nedover motorveien med tilhengeren på slep , må du først koble Light System kabler fra lastebil til tilhengeren . Uten denne forbindelse vil tilhengerens bremser , signal-og omvendt lysene fungerte ikke . Samt å være en sikkerhetsrisiko , vil du stå en god sjanse for å bli ticketed for ikke å ha tilhengeren lysene fungerer. Lastebiler med slepekrok mottakere nesten alltid har en plugg -mottaker som festes til tilhengerens plugg , slik at tilhengeren lys for å slå av lastebil batteri og motor. Instruksjoner
en

Reach under lastebil på slep - stikk mottaker. Føl for en gruppe av ledninger settes inn i en flat, hard gummi armatur. Forsiktig trekke dette ut til å utsette det til tilhengeren .
2

Gå til tilhengeren slep arm og finne et sett med ledninger som ser ut som ledningen sett på lastebilen . Det vil være en kvinnelig mottaker slutt å gå med den mannlige plugg fra lastebilen .
3

Inspiser begge pluggene og justere slik at de mannlige utstikkerne på linje med hullene på tilhengerens kvinnelige plugg. Sett de to sammen. Plasser de tilkoblede ledningene på tilhengeren armen og bruke den store zip -tie for å feste den til tilhengeren armen .
4

Angi en assistent jobben med å stå bak hengeren og ser på lysene som du tester signalet , brems og revers lys for å verifisere kabeltilkobling er solid og fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144197.html

Previous:
Next:

Trucks