Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Installasjonsveiledning for F-150 Tow Hooks

En Ford F-150 er ½-ton modell av Ford lastebiler. F-150 er tilgjengelig i 2-hjulet eller 4-hjulstrekk. En 4-hjulstrekk har bedre veigrep for å trekke deg gjennom våte og gjørmete områder, men de kan på et tidspunkt fortsatt blir sittende fast i gjørma. Tow kroker installere gjennom rammen av en lastebil og gi en trygg utvendig område å feste slep stropper uten å skade noen deler under bilen eller støtfangeren. Du trenger
Vise fatt
to bolter, 1/2 tommers x 1-1/2-inch
fire bolter, ½-tommers x 2-1/2-inch
12 skiver ½-tommers
6 låseskiver, ½-tommers
6 nøtter, ½-tommers
Drill med ¼-tommers og ½-tommers biter
Skiftenøkkel
tang
Nivå
Vis flere instruksjoner
en

Place et par skrustikke fatt på støtfangeren brakett på høyre side av lastebilen og ramme for å holde braketten posisjon
2

Fjern begge bolter i braketten ramme med en skiftenøkkel
3

Slide en skive på en ½ tommers x 1 ½.. - tommers bolt og sette det inn i toppen støtfanger brakett hullet. Legg en skive, låseskive og mutter på den utstikkende enden av bolten. Hold mutteren fast med en tang og skru bolten med klokka med skiftenøkkel til å skru bolten med klokka. Ikke stram helt.
4

Hold slepekrok opp til støtfanger brakett med sin topp hull på bunnen støtfanger brakett hullet. Skyv en skive på en ½ tommers x 2 1/2-inch bolt. Sett inn bolten gjennom slepekrok og brakett. Skyv en vaskemaskin, låseskive og mutter på enden av bolten og trekk til det som den øverste bolten.
5

Fjern skrustikke grep fra støtfanger brakett.
6 < p> Hold slepekrok stramt til støtfangeren ramme med en hånd. Bore gjennom det nederste hullet med en ¼-tommers drill braketten i støtfangeren rammen. Sett på ¼-tommers borekrone med en ½-tommers borekronen og drill gjennom det samme hullet i rammen.
7

Slide en vaskemaskin på en ½ tommers x 2-1/2 -tommers bolt og sette det inn i slepekrok nederste hullet og gjennom rammen. Legg en skive, låseskive og mutter på den utstikkende enden og skru til semi-stramme.
8

Hold et nivå opp til slepekrok vertikalt. Spaken slepet kroken ved å flytte den til venstre eller høyre. Stram alle fire bolter og muttere helt.
9

Gjenta denne prosedyren for å installere venstre side slepekrok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144196.html

Previous:
Next:

Trucks