Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Silverado 1500 framaksel Gawr Specs

The Chevy Silverado ble fullstendig overhalt for 2011 årsmodell, med en ny, solid ramme og fjæring. Silverado er tøffere ramme, sterkere torsion bar fjærer og andre nyutviklede komponenter tillatt en betydelig økning i sin front akseltrykket rating (Gawr). Hva Gawr betyr

akseltrykket rating (Gawr) refererer til den største tillatte vekten som kan plasseres på en aksel. Denne rangeringen er normalt beregnet av bilens produsent og kan finnes på et klistremerke på bilen. Gawr refererer til maksimal kapasitet. Hvis du refererer til vekten som er lagt i et kjøretøy, som måles på en sertifisert skala, er den faktiske vekten på forakselen på bilen kalt foran brutto aksellast (FGAW eller front GAW.)
< p> Den Gawr tar hensyn til styrken på ramme og fjæring, holdbarhet av drivverket og evne til bremsesystemet. Fordi lastebiler kan bestilles med et bredt utvalg av alternativer og håndtering pakker, varierer Gawr ofte fra modell til modell.
2011 Silverado Front Gawr

Alle 2011 fire hjul -drive Silverados har en 6000-kilos foran Gawr. To-wheel-drive lastebiler varierer avhengig av hvilken håndtering pakker og alternativer er til stede på lastebilen. Ifølge GM Techlink, "fem forskjellige torsion bar priser nå gir fem forskjellige foran akseltrykket karakterer."
Bilder tidligere års Gawr

Før 2011 , var den maksimale foran Gawr funnet på noen Silverado 4,860 pounds, ifølge "Four Wheeler" magazine. Ulike lastebil modeller ble utstyrt med forskjellige alternativer, håndtering pakker og suspensjon komponenter. Å avgjøre foran Gawr for en bestemt lastebil, bør en eier eller kjøper alltid forholde seg til klistremerke på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143249.html

Previous:
Next:

Trucks