Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan justere en Detroit Fuel Injector

Drivstoff sprøytebrukere er del av Detroit Diesel drivstoffsystemet. Fuel er trukket fra drivstofftankene av drivstoffpumpen. Etter at drivstoff forlater bensinpumpen den sendes til drivstoffilteret. Etter å ha passert gjennom drivstoffilter drivstoffet blir så sendt til drivstoff sprøytebrukere. Siden injektorer er stadig i bevegelse sprøyting drivstoff i sylindrene under inntaket syklus av motoren, vil de til slutt svikte under levetiden til motoren. Etter utskifting mislykkede injektorer vil de trenger å bli satt til riktig kalibrering. Du trenger
3/4-inch breaker bar
Dial indikator med pidestall
Skralle
Metric og standard størrelse stikkontakter
Allen fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
Innstilling Detroit Diesel Injectors
en

Sett 3/4-inch breaker bar inn i firkant hullet i sentrum av motoren veivakselen skivene. En 3/4-inch skralle kan erstatte den breaker bar.
2

Trykk ned på breaker bar å rotere motoren. Observer sylindere og merke når den første injektor rocker arm begynner å trykke på en av injektoren stempler. Dette kan skje på en hvilken som helst av de seks sylinderne. Vær sikker på at eksosen og inntaksventiler er i en lukket stilling for at sylinderen. Slutte å rotere motoren.
3

Still et måleur og pidestall på toppen av injektoren cam roller på injektoren rocker arm som første deprimert injektoren stempelet. Gjøre justeringer på pidestall for å sikre at den er på sitt maksimale høyden.
4

Roter motoren sakte igjen med 3/4-inch breaker bar. Fortsett å rotere motoren før skiven viser ikke mer oppover heis. Maksimum løft vises når nålen på måleuret slutter å rotere.
5

Løsne låsemutteren av injektoren justeringsskruen med en skralle og socket. Bare løsne mutter to hele runder. Sett en umbraconøkkel inn i hodet på justeringsskruen og stram til 40 tommers-pounds.
6

Løsne samme justeringsskruen igjen med umbraconøkkel ved å støtte den av 3/4-turn. Bruk en skralle og socket å stramme justeringsskruen mutteren mellom 30 og 35 fot-pounds. Injektoren er nå satt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144195.html

Previous:
Next:

Trucks