Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan øke drivstoff kjørelengde i en 2000 F250 Super Duty

The F-250 Super Duty er en Ford pickup lastebil som er et felles nettsted på jobb nettsteder over hele Amerika. Større og tyngre enn F-150, er Super Duty F-250 til å bære og slepe tung last og (med en utvidet cab) ta opp til seks personer. Som en stor lastebil bygd for kraft, gjør F-250 ikke får stor kjørelengde. Selv om det aldri vil være i stand til å konkurrere med mindre biler på drivstoffeffektivitet, er det en rekke ting som F-250 drivere kan gjøre for å øke sine lastebiler 'kjørelengde. Instruksjoner
Å få Kjørelengde Gjennom Vedlikehold
en

Hold dekk fylt riktig. Verdien trykt på dekksidene er en maksimal verdi, for den mest effektive dekktrykk, sjekk F-250s manuell eller klistremerket som bør finnes på innsiden av førerdøren jamb. Blåse opp dekkene til dette nivået kan gi 3.3. prosent mer kjørelengde. Hvis du bruker F-250 som et arbeid lastebil, bruker luftkompressor på butikken for å pumpe opp dekkene hver morgen. Dette vil raskt påvirke din strømregninga.
2

Ta lastebil i for regelmessig vedlikehold av motorer. Store reparasjoner, slik som å erstatte skadede oksygen sensorer, kan gi deg en 40 prosent hopp i kjørelengde. Selv små reparasjoner som rengjøring drivstoff og luft filter, rengjøring injektorer, erstatte glødeplugger og justere motoren timing kan legge opp til en 4 prosent kjørelengde boost.
3

Bruk ren motorolje av riktig klasse. Dette er spesielt viktig i diesel-F-250-modeller, ettersom dieseldrivstoff har en tendens til å bli noe dirtier enn bensin, og vil berøre olje raskere. Når du endrer olje, sørg for å legge ny olje av karakteren anbefalt av F-250 i håndboken, og dette kan legge til 1 til 2 prosent til lastebilens kjørelengde. Olje pakker som bærer en "Energy Spare" merke indikerer at det er friksjon-reduserende tilsetningsstoffer i oljen som vil ytterligere hjelpe kjørelengde ved å redusere motorslitasje.
Driving Truck
4

Losse når det er mulig. Selv om F-250 er designet for å bære last, redusere tunge laster ikke drivstoff kjørelengde. Hvis du ikke trenger det i lastebil seng, losse den. Dette kan i teorien gi deg opp til en 2 prosent kjørelengde boost for hver hundre pounds losset fra lastebilen. I et stort kjøretøy som F-250 selve forbedring vil bli noe mindre, siden vekten losset, er mindre i forhold til trucken selv enn det ville være hvis losses fra en bil.
5

Drive fornuftig . Plutselig akselerasjon, slår kraftig oppbremsing og skarpe alt avfall drivstoff. Dette gjelder spesielt på motorveien, når du kjører problemfritt kan forbedre din lastebil kjørelengde med opptil 33 prosent. På byens gater effekten er mindre dramatisk, men kan fortsatt levere en 5 prosent forbedring.
6

Bruk cruise control og overdrive når du er på motorveien. Cruise control vil holde lastebil beveger seg med jevn hastighet. Dette sparer gass, som gjør skiftende i din overdrive gear. Overdrive mode endrer girutvekslingen å la motoren spinne saktere i forhold til hjulene. Dette sparer gass og reduserer motorslitasje.
7

Slå av motoren når det er mulig. Hvis du står stille i lastebil i mer enn et minutt eller to, snu den hindrer av deg fra å kaste bort bensin eller diesel. Så lenge diesel glødeplugger er godt vedlikeholdt og starteren er i god form, begynner den lille mengden av ekstra drivstoff brent som motoren vil bli mer enn oppveid av besparelsene ved å ha den stoppet.
8

Kjør så nær 60 mph som du lovlig kan. På den hastigheten, de fleste motorer maksimere sin drivstofføkonomi. Går litt tregere vil ikke sterkt forverre den, men går raskere raskt vil, som drivstofføkonomi faller av i hastigheter langt over 60 år.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143404.html

Previous:
Next:

Trucks