Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow en Utility Trailer

For at en lastebil for å taue en utility trailer lastebil må ha slepekrok, for eksempel et Reese stikk, installert. Selv med riktig stikk, er kjøring med verktøyet trailer ikke så enkelt som sikkerhetskopiering til tilhengeren, haiket og går. Det er mange ting som skal vurderes, for eksempel riktig belysning og om tilhengeren er lovlig for veien, og ikke minst kjøreegenskaper. Du trenger
inspeksjon klistremerke for trailer
forsikring på tilhengeren
License plate for trailer
Ball som passer trailer mottaker
Locking ball pin
Pigtail ledningsforbinderen
4 - tonns hydraulisk jekk
6-8 blokker, utklipp av 2-by-6 bord mindre enn 3 meter lang
Låsing Hengerfeste pin
2 sikkerhetsmessige kjeder, to
2 Bocking kjeden pins, 2
tie-downs, kjeder, stropper
Vis flere instruksjoner
en

Ta utility trailer til en veie stasjon i ditt område og få det veies. Få trailer inspisert, og deretter få forsikring for det. Ta bevis på vekt, inspeksjon og forsikringstjenester til din lokale Department of Motor Vehicles å registrere trailer. Få en trailer lisens plate. Sett platen på tilhenger, fest inspeksjon klistremerke ved siden av, og sette alle andre dokumenter knyttet til trailer i stry bilens hanskerom.
2

Få en slepe ball for kjøretøyet stry hengerfeste som vil passe mottakeren av verktøyet trailer du vil være tauing. Les ballen størrelsen som kreves på tilhengeren mottakeren til å vite hvilken størrelse å få, eller få en tre-veis ball innsats for din stikk som har tre forskjellige størrelse baller på det hvis du er usikker på størrelsen.

3

Bruk en pigtail ledning kontakt som fungerer med den type slep kjøretøy du skal bruke. Koble trekkvognvekt enden av ledningene til stikk av kjøretøyet stry, da tilhengeren slutten av ledninger til verktøyet trailer mottaker. Gjør dette slik at tilhengeren skal ha jobbet baklysene, bremselysene og blinklys. Kontroller at lysene alt arbeid etter at du har koblet pigtail til både slep kjøretøy og tilhenger.
4

Bruk jekken bygget inn i tilhengerfestet eller en 4-tonns hydraulisk jekk for å jekke trailer mottaker opp til å være 2 til 4 inches høyere enn ballen av kjøretøyet stry. Plasser blokker eller 2-by-6 brett under traileren for å holde den opp i tilfelle jack sparker ut, stable dem opp på langs, parallelt med bredden av tilhengeren.
5

Back din slep bilen rett opp, samkjøre slep bilens stikk med tilhengerens mottaker. Sett slep kjøretøy i parken og slå den av for å hindre den fra å rulle. Slipp trailer mottaker på din slep bilens ball. Trykk på mottakerens ball dekke ned til den klikker, og deretter sette en låsing sikkerhetsnål.
6

Purchase allerede målt sikkerhet kjeder slik at kjettingene du bruker vil passer ordentlig. Fest en kjede for hver av kjede-kroker, en på hver side av tilhengeren mottakeren, ved å hekte kroken i enden av kjettingen gjennom eyehole. Feste den andre enden av hver kjetting til sikkerhetskjeden øye hull på hver side av slepet bilens hengerfeste ved å hekte kroken gjennom hullet. Gjør dette som en ekstra forholdsregel dersom trekkrok kommer av ballen. Fest kjettinger med låseboltene.
7

Bruk tie-downs, kjettinger eller stropper for å sikre objektet, materialer, eller maskinen du skal bruke verktøyet trailer å hale.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141269.html

Previous:
Next:

Trucks