Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Fjerne en Spray -On Liner på en lastebil seng

Spray -on truck bed liners er tunge , plast belegg som beskytter metallet av lastebilen sengen fra å bli skadet av noe som du hale i pickup din . Du kan ikke ønsker duken i lastebilen etter en tid , eller kanskje du ønsker å sette i en annen liner og de gamle man trenger for å bli tatt ut . Bli kvitt den spray -on liner kan være smertefullt , men det kan gjøres hvis du er forsiktig . Du trenger
skrape eller lirke bar
Grinder
Sandblaster
strøm vaskemaskin
Vis flere instruksjoner
en

Peel off noen deler av lastebil fôr som du kan. Ofte slimhinnen vil sprekke eller skrelle , spesielt hvis det ikke bindingen skikkelig med metall av lastebilen sengen. Arbeid fingrene eller en lirke bar inn i sprekker og skrelle disse delene av av lasteplanet .
2

Grind av de resterende delene av truck bed liner. Når du har skrellet bort alt du kan, må du slipe vekk deler av sengen liner som gjorde bånd med metall. Du vil sannsynligvis nødt til å veksle mellom en jeksel og en lirke bar å skrelle av de uønskede delene av sengen liner.
3

sandblåses eller power- vaske seng av lastebilen for å få kvitt alle de uønskede delene av spray på sengen liner . Disse verktøyene er ikke nødvendig , men de utfyller en jeksel pent i å bli kvitt uønsket materiale .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141270.html

Previous:
Next:

Trucks