Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Wire en båthenger Winch til en 2007 Chevy Pickup

Etter hånd-spy båthenger vinsje et par dusin ganger, kan en elektrisk vinsj begynner å se bra ut. 2007 Chevy pickup kommer klargjort for å godta båten tilhengerens lys og enda elektriske bremser, med en innebygd, sjupluggs pigtail og en knockout panel i støtfangeren som er litt større enn pigtail. Litt ekstra plass gir deg et sted å kjøre ledninger for en elektrisk båt trailer vinsj. Vinsjen vil spare armen, men bare etter at du koble den til bilen skikkelig. Du trenger
to-fots stykke 8-gauge AWG
Wire cutter
Wire stripper
To 1-tommers ring terminaler
Wire crimper
To 1/4- tommers ring terminaler ledning crimper
Drill
1/8-tommers bit
1/4-tommers selvborende skruer
skrutrekker
plast wire bånd
Liten skiftenøkkel

Vis flere instruksjoner
Kabling av Truck
en

Skjær en 2 meter lang bit av 8-gauge AWG, ved hjelp av en wire cutter. Strimmelen 1/2 cm av isolasjon fra hver ende med en ledning stripper. Crimp en en-tommers ringkabelskor til den ene ende, ved hjelp av en ledning slangepresse. Crimp en 1/4-tommers ring terminal til den andre enden.
2

Finn knockout panel i støtfangeren, like til venstre av lisensen plate montering området. Dette panelet er det samme knockout der lastebilens fabrikkmontert gjennom-the-bumper 7-pin "pigtail" hengerkontakten er montert.
3

Skyv enden uten av vinsj makt wire som mangler en quick-connect - det er den lengste ledningen i vinsjen forbindelse kit -. gjennom knockout i rommet ved siden av pigtail
4

Bor et 1/8-tommers ledehull i en del av lastebilens ramme, så nær som mulig til den bakre støtfanger, ved hjelp av en drill. Fest den korte ledningen fra quick-connect til lastebilens ramme, med en 1/4-tommers selvborende skrue og skrutrekker. Hvis den korte ledningen mangler en ring terminal, crimp en på slutten hjelp av en wire crimper, tre deretter skruen gjennom ringen terminal og inn i pilot hull i rammen.
5

Trekk den løse enden av vinsjens forsynings-ledninger under lastebilen, langs rammen og opp til batteriet. Unngå steder der ledningen kan gni, overopphetes eller knekkes. Fest ledningen som du går, bruke plast wire bånd for å holde den tett til rammen. Trekk slakk mot batteriet uten forkorte wiren.
6

Crimp en ring terminal, stor nok til å passe over et batteri innlegget, på enden av vinsjens kraft ledning, hvis ingen i Online circuit breaker følger med settet. Om strømbryteren er inkludert, installere det på ledningen.
7

Løsne mutrene på terminalene på begge batteripolene. Fjern begge terminalene fra batteriet, løfter terminalen fra den negative innlegget først. Sett ring terminal - eller inline circuit breaker terminal - av vinsjvaieren over positive batteriet innlegget. Fest den positive batterikabelen terminal.
8

Installer den ene enden av to-fots lengde på 8 gauge over batteriets negative innlegg. Bore et pilothull i lastebilens ramme og fest den andre enden til rammen, med en 1/4-tommers dytter skrue. Returnere jording stroppen til batteriets negative og stram terminalen.
9

Coil overflødig vinsj strømkabel, fest den med en plast wire tie og fest den under panseret med en annen ledning slips.

Kabling av Winch
10

Inspiser vinsjvaieren sele. Merk at en svart ledning og en rød ledning strekker seg fra quick-tilkobling som du vil plugge inn i quick-kobler du bare kablet til lastebilens batteri.
11

Fjern mutteren fra den positive innlegg av vinsjen, ved hjelp av en liten skiftenøkkel. Sett ring terminal av røde, positive ledningen over positive innlegg og installere mutteren. Trekk til mutteren godt til.
12

Fjern mutteren fra den negative innlegg av vinsjen. Plasser ringen terminalen på den sorte ledningen over innlegget og installere mutteren. Igjen, skru til mutteren godt til.
13

Koble quick-connect fra lastebil til quick-connect fra vinsjen. Test vinsjen virksomhet i begge retninger. Fest vinsj og koble quick-kobler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144667.html

Previous:
Next:

Trucks