Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Problemer med Dump Bed Taljer

En vippbar sengen gjør en lastebil allsidig. Å løfte sengen opp foran slik at den dumper lasten ut på baksiden, er en jack-lignende dump seng heise nødvendig. En lastebil seng full av last som sand eller grus kan veie flere tonn, så taljer må være sterk nok til å løfte lasten. Ingeniører utforming dump seng taljer for å imøtekomme spesifikke behov, men med mange forskjellige bed-heise systemer, problemer eksisterer. For eksempel, er visse deler av sengen utsettes for store påkjenninger, og ellers størrelsen av heise seg selv blir et problem. Hydrauliske heiser

Inventor Eldon D. Jones identifisert mangler hydrauliske vinsjer. Denne type system er avhengig av en lang hydraulisk sylinder, som strekker seg ut en meget lang stempel-stangen for å heve sengen. En Hovedproblemet Jones identifisert var at sylinderen og stempelstangen må være ekstremt lang --- som et resultat av denne utformingen, blir en hydraulisk virkningsgrad reduseres som stempelet strekker seg ut. Pumpen må sette ut mer og mer hydrauliske trykk som holder stempelet strekker seg. Med andre ord, jo lenger stempelet strekker, jo svakere blir det.
Scissor Hoist

Jones også identifisert et problem med saks taljer, som bruker en mekanisme som ligner på en saks jekk, med en hydraulisk sylinder som ligger i mellom sakse del. Ineffektivitet skjer i begynnelsen av løfte-fasen: Når heisen er helt tilbaketrukket, er det veldig svak. Store sylindere, eller flere sylindere, er nødvendig for å overvinne den iboende svakhet. Med andre ord, når strømmen trengs mest --- når du begynner å løfte en fullastet seng --- den høytløftende er også på sitt svakeste.
Pickup Truck konvertering

De fleste lastebiler har en solid seng som er boltet til rammen. Mange eiere ønsker å vippe sengen, noe som gjør det en dump seng. Dette er nyttig hvis eieren er hauling skitt eller sand, som gir ham evnen til en rask dump. Inventor Ollie J. Carroll identifisert et problem med slike ettermontering systemer: Lagersalg problemer oppstår. Lastebil seng må heves opp fra rammen for å tillate heise mekanisme clearance, noe som gjør bilen ustabil. Videre ødelegger denne estetikken i lastebilen, rendering det "stygge".

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141479.html

Previous:
Next:

Trucks