Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte F-150 Tail Light Assembly

The F-150 betegnelsen refererer til Fords letteste plikt modellen i F-serien linje av lastebiler. F-150 leveres standard med seks eller åtte-sylindret kraft og er tilgjengelig med firehjulstrekk. Halen lys samlinger på F-150 wrap rundt de bakre hjørner av lasteplanet, noe som gjør dem synlige fra alle retninger. Men gjør deres høyt profilerte dem også utsatt for skader fra parkeringsplassen uhell. Du trenger
Skiftnyckel
Tail lett montering
Vis flere instruksjoner
en

Åpne F-150 er bakluke å avsløre halen lys skruene i loddrett bakluke dørstolpen.
2

Fjern de to halen lys skruer med en skiftenøkkel slått i mot klokka. Sett skruene til side for installasjon i den nye baklys forsamlingen.
3

Ta tak i halen lett montering med begge hender, og dra den bort fra lastebilen kroppen til å frigi de to holding klipp. Vær forsiktig som pære ledninger vil fortsatt være festet til halen lett montering.
4

Fjern kombinasjonen baklys /blinklys /bremselys kontakten og ledninger fra toppen av halen lys ved å vri socket i mot klokka. Trekk kontakten fra halen lys. Fjern tilbake opp lyspære fra bunnen av halen lett montering på samme måte. Sett baklys til side eller forkaste det.
5

Skyv baklys /blinklys /bremselys pære og socket tilbake i hullet på toppen av den nye baklys montering og vri sokkelen i med klokken til den sitter på plass. Sett på back up pære og stikkontakt på samme måte.
6

Skyv baklys forsamlingen tilbake i åpningen i bakskjermen til klemmene klikker på plass. Kjør de to skruene som holder tilbake med en skiftenøkkel og skru med urviseren. Lukk bakluken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140892.html

Previous:
Next:

Trucks