Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Traktor Inspeksjon Sjekkliste

The United States Department of Transportation (USDOT), som ble satt i drift i 1967, krever at alle motor bærere operere trygt og innen visse retningslinjer. Dette betyr at riggen må passere en inspeksjon for å sikre at alle sine sikkerhetsfunksjoner, for eksempel lys og bremser, arbeider, samt å sørge for at lasten er bundet fast. Du kan forebygge problemer på veien ved å gjennomføre en inspeksjon av din traktor før hver tur. Lights
p Det er viktig å sjekke tilstanden til alle lysene ofte. Sørg for at de lave og høye beam frontlys pærer fungerer som de skal og at også frontlyktene er klare. Skitne, skadet eller stein-pitted frontlyktene bare la en brøkdel av lysintensiteten gjennom, så rengjør eller skift objektiver etter behov. Sjekk halen og kjørelys foran, på sidene og bak på traktoren og tilhengeren. Kontroller høyre og venstre blinklys på forsiden og baksiden av traktoren og på baksiden av tilhengeren. Ikke prøv og spare tid ved å sjekke Blinklysene pærer ved å slå på de fire-veis blinklysene, som du ikke kan oppdage en dårlig sving signal flasher.
Tørkepapir

Slå vindusviskerne på å bekrefte sin drift. Trege vindusviskere kan tyde på en defekt vindusvisker motor eller en luftlekkasje. Bytt vindusviskerne som er sprukket eller sprø. Det må være et minimum av to arbeider vindusviskerne, med mindre en vindusvisker renser hele synsfeltet.

Dekk og Felger

Sjekk lufttrykket i hvert dekk på traktoren og tilhengeren med en trykkmåler og legge til luft etter behov. Betaler nær oppmerksomhet til slitebaner. Dekk med unormal slitebanen slitasje kan tyde på en suspensjon problem. Kontroller dekksidene for kutt eller hakk forårsaket av å kjøre over fortauskanter eller andre trafikanter hindringer. Sjekk alle felger for sprekker, bøyer eller bulker. Feil felger bør byttes ut.
Mekaniske Sjekker

Sjekk eksosanlegget og dets festebraketter for bulker, rust hull eller lekkasjer. Sjekk drivstofftankene på begge sider av bilen for lekkasjer og bulker forårsake av saksing. Kontroller at tanken montering stropper er solid festet til lastebilens ramme. Pass på at truck-til-trailer elektriske og luft tilkoblingene er sikre. Kontroller svingeskiven for overdreven slark ved å bevege traktoren fremover og å ha en hjelper observere svingeskiven for bevegelse. Pass på at lasten er sikret med stropper eller kjettinger.
Under-Kontroll av bilen

Sjekk traktorens foraksel og styresystem for løshet mens en hjelper snur rattet . Løse eller ødelagte deler må skiftes ut før kjøring riggen. Har en medhjelper bruke bremsene og måle mengden av push-rod reise på hver av luftbremser på traktoren og tilhengeren. Sørg for push rod reise er innenfor spesifikasjonene for riggen, og foreta justeringer som er nødvendig. Sjekk fjærer, våren sjakler og kleshengere, aksler og ramme for sprekker eller løse beslag. Rette alle problemene som finnes før du får underveis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142987.html

Previous:
Next:

Trucks