Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan rense en Rusty Truck Tie-Down Chain

Tie-down kjedene som vanligvis brukes for å sikre biler eller andre gods under transport kan bli rusten. Tross alt, er disse kjedene utsatt for ekstremvær og stress forhold jevne mellomrom. Kjemikalier som sprute opp fra veien på ruten kan akselerere dannelsen av rust. Å tillate rust for å holde på kjedene reduseres integriteten av metallet over tid. Enten lastebil festepunkter kjedene viser mindre flekker eller alvorlige korrosjon, rense og gjenbruke dem på din neste tur. Du trenger
plast container
Rust remover
Gummi hansker
Vis flere instruksjoner
en

Finn en plast container stor nok for tie-down . Plast hindrer en kjemisk reaksjon til beholderen.
2

Fyll beholderen med en flytende rustfjerner som Evapo-Rust, Rust Blast eller Krud Cutter. Input nok produkt til å dekke tie-down.
3

Plasser tie-down i rust-fjerning løsning. La tie-down å sitte i kjemisk bad i en time hvis lys rust er til stede, eller over natten for tunge rust skala.
4

Sett på et par gummihansker og fjern tie-down . Pensle overflaten av fastsurring med en stiv børste. Ikke bruk et metall stålbørste, noe som fører til rust å reformere raskere.
5

Skyll tie-down med vann, hvis produktet fjernet rust. Sett den tilbake i løsningen for å fjerne dypere rust. Når rust er fjernet helt, skyll tie-down og redip det i kjemisk bad. Fjern det og la det tørke før bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144550.html

Previous:
Next:

Trucks