Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er Roll Pans?

Tilpasse lastebiler er big business. På nettsiden StylinTrucks, det er mer enn 50 forskjellige kategorier for elementer du kan kjøpe og sette på lastebilen din for å forbedre utseendet. Elementer spenner fra gass tank deksler og emblemer til tilpassede side dekaler og Hengerfeste dekker. Roll panner er en annen type lastebil tilbehøret som erstatter den bakre støtfangeren for å gi bilen et tilpasset utseende. Roll pan Beskrivelse

Roll panner brukes i stedet for den bakre støtfangeren som kommer fabrikken knyttet til å plukke opp lastebiler. Roll panner er forskjellige størrelser - noen er samme størrelse som støtfangeren mens andre går nesten helt ned til bakken, men roll panner ikke stikke ut som tradisjonelle støtfangere. Roll panner er normalt i flukt med baksiden bakluken på lastebilen. Roll pan dimensjoner også variere avhengig av merke, modell og år av lastebilen du kjører. Før du bestiller en roll pan, sørg for at du har riktig informasjon om lastebilen du skal bruke.
Roll Pan Materialer

Roll panner kan gjøres fra en rekke av forskjellige materialer. Glassfiber, stål og uretan er tre av de mer populære valg. De fleste roll Pans kommer i forskjellige farger for å matche din lastebil, men noen er kun tilgjengelig i stål farge. Det er også rulle panner som kommer med design på ryggen, som strekker seg fra et dyreliv scene for flammer eller andre biler. Rullen panner også en bakre lisens plate holder.

Roll Pan Priser

Roll panner starter på $ 29.95, fra og med datoen for offentliggjøring, for Grunnmodellen på Roll Pans nettstedet. Mer utsmykkede stiler kan kjøre opp til $ 380 på StylinTrucks. Alle priser er for roll pan bare og inkluderer ikke installasjon, som du trenger å gjøre selv, eller leie noen til å håndtere. Prisen på ditt roll pan vil også variere basert på merke, modell og alder av lastebilen.
Roll Pan Installasjon

Du har to valg for installasjon roll pan - du kan enten sveise det på lastebilen, ved hjelp av sveiseutstyr, eller du kan bolt den på plass ved hjelp av bolter som følger med roll pan. Sveising gir roll pan en mer sømløs utseende, men bør bare gjøres av noen med erfaring innen sveising. De fleste auto body butikker vil installere roll panner, men kostnadene vil variere basert på butikkens arbeidskraft priser.
Roll Pan Tilhengerfester

Når erstatte fabrikken støtfanger med en roll pan , vil du miste stikk hvis din støtfanger inkluderer én. Hvis du bruker din lastebil for tauing, kan dette være et problem. Flere forskjellige merker av roll panner tilby stikk vedlegg som er tilgjengelig for separat kjøp. De haker er ikke hva du ville normalt tenker på, men er skjulte haker som passer under roll pan. På StylinTrucks, bølgende pan uhell starter på $ 187, som av datoen for offentliggjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144551.html

Previous:
Next:

Trucks