Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Tow en Toyota Tundra

The Toyota Tundra er en stor lastebil. Når du sleper den, trenger du en trailer som støtter hele vekten av lastebil. Hvis du ikke eier en trailer, kan du leie en i den nøyaktige størrelsen på lastebil. Du vil også trenge store, kraftige stropper for å holde bilen på plass på tilhengeren. Skralle stropper er de beste stropper til å bruke, og du kan kjøpe stroppene fra forhandler eller tilhengeren leie anlegget. Du trenger
Tow trail
fire tunge skralle stropper
Vis flere instruksjoner
en

Trekk Toyota Tundra på slep trailer og satt i nødbremsen.
2

Wrap en av de tunge skralle stropper rundt rammen under Tundra høyre side. Trekk i stroppen i den ene ende slik at begge ender henger jevnt. Koble krok ved hver ende av begge remmer til forankringspunktet på høyre side av tilhengeren gulvet. Stram skralle stroppen ved å trekke den skralle håndtaket i en opp-og ned-bevegelse.
3

Wrap en av de tunge skralle stropper rundt rammen under Tundra venstre side. Trekk i stroppen i den ene ende slik at begge ender henger jevnt. Fest kroken i hver ende av begge stroppene til festepunktet på venstre side av tilhengeren gulvet. Stram skralle stroppen ved å trekke den skralle håndtaket i en opp-og ned-bevegelse.
4

Wrap en av de tunge skralle stropper rundt rammen under høyre side av baksiden av Tundra. Trekk i stroppen i den ene ende slik at begge endene av stroppen er hengende jevnt. Trekk i stroppen på venstre side av slepet trailer og koble kroken i hver ende av stroppene til festepunktet på venstre side av tilhengeren gulvet. Stram skralle stroppen ved å dra i håndtaket på skralle i en opp-og ned-bevegelse.
5

Wrap en av de tunge skralle stropper rundt rammen under venstre side av baksiden av Tundra . Trekk i stroppen i den ene ende slik at begge endene av stroppen er hengende jevnt. Trekk i stroppen på høyre side av slepet trailer og koble kroken i hver ende av stroppene til festepunktet på høyre side av tilhengeren gulvet. Stroppene på baksiden av Tundra vil gjøre en X form når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/140932.html

Previous:
Next:

Trucks