Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1946 Dodge lastebil Specs

The 1946 Dodge lastebil ble kjent som "Power Wagon." Basert på 3/4-ton Army lastebil chassis, kom det med en sivil førerhus og en 8-fots lasteplan. Basismodellen Power Wagon ble solgt til 1968 med ulike ingeniørfag og styling forbedringer gjennom årene. Nye føderale lys-plikt lastebil sikkerhetsforskrifter ble satt i kraft i 1968, og tvinger Chrysler å avvikle salg av Power Wagon i USA. Motor og girkasse

The Power Wagon inneholdt en 94-hestekrefter, 230 kubikk-tommers flat-head seks motor. Det inneholdt en gulvmontert to-trinns girkasse og en fire-trinns manuell girkasse med en dual-power takeoff som sendte strøm til forsiden og baksiden av lastebilen. Bakakselen var begrenset til enten en 5.83 eller 4.89 endelige utvekslingsforholdet i lastebilens differensial. Toppfarten var 50 km /h på motorveien.
Utvendig

The Power Wagon sin totalvekt var 8,700 pounds, og det er maks nyttelast var 3,000 pounds. Det syklet på en 126-tommers akselavstand med 9,00 til 16 åtte-ply jordbruks dekk som ble montert på 16-by-6,50-tommers fem-stud hjul. Boksen var 4,5 meter bred, 20 inches dyp og 8 meter lang, noe som var større og dypere enn noe annet kjøretøy på den tiden.
Produksjon

The Power Wagon var en av de to første produserte fire-hjulsdrevne biler tilgjengelig for allmennheten. Frem til da hadde biler med firehjulstrekk vært for kommersiell og militær bruk. Dodge lastebil ble laget med det formål å bære og haling tung last og gir strøm i vanskelige kjøreforhold områder. Opprinnelig var det tenkt å bli kalt "Farm Utility Truck." Når salget begynte i mars 1946, hadde det blitt ferdigstilt som "Power Wagon."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143202.html

Previous:
Next:

Trucks