Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte My GMC Accelerator kabel

General Motors Corporation (GMC) produserer Chevrolet biler og lastebiler, Buick biler og SUVer, og Cadillac biler og SUVer. Skifting av akselerator kablene i disse kjøretøyene er det samme i hver av dem, da alle akseleratoren kabler er installert på samme måte. Gasspedalen som driver gassen kabelen er plassert på høyre side av rattstammen. Du trenger
Phillips skrutrekker
tang
Wrench satt
Rags
Batteri beskyttelse
Vis flere instruksjoner
Fjerne Accelerator Kabel

1.

Løft panseret på GMC kjøretøy og rekvisitt åpen. Koble den negative batterikabelen med en skiftenøkkel og legg til side. Fjern luften renere boliger som holder luftfilteret, med en stjerneskrutrekker.
2

Koble gasspedalen kabelen fra der den kobles til gass kroppen, ved hjelp av en tang. Roter gasspaken til å ta kabelen gjennom hullet i gasspaken. Følg kabelen tilbake til monteringsbraketten. Trykk låsetappen og skyv kabelen bolig gjennom braketten.
3

Ta kabelen ruting stopperne. Ta trim panel fra under dashbordet og fjern gasspedalen kabelen fra gasspedalen ved å trykke på låsetappen i kabelen boliger. Du trenger en stjerneskrutrekker og en tang.
4

Fjern kabelen ved å dytte den gjennom brannmuren og inn i motorrommet. Ta kabelen og legg det til side. Sjekk alle braketter og ruting følgesvenner å være sikker på at de er OK.
Skifte Accelerator Cable
5

Kjør gasspedalen kabelen fra motorrommet gjennom brannmuren. Plasser kabelen gjennom sporet i holderen på gasspedalen og trykk låsen på plass. Sett på trim panelet under dashbordet.
6

Route gasspedalen gjennom kabelsporene stopperne. Fest kabelen til braketten ved å skyve det gjennom sporet i holderen og trykke på lås på plass.
7

Fest gasspedalen kabelenden til gasspaken ved å rotere spaken og plassere kabelen gjennom sporet i spaken. Slipp gasspaken. Rengjør batteriet kabelenden og batteriet innlegget. Bytt ut kabelen på batteriet og trekk til med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141275.html

Previous:
Next:

Trucks