Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2000 Ford F550 Specs

Ford refererer til Ford F-550 serien av pick-up trucks som tunge lastebiler. Dette utvalget av lastebiler omfatter Ford Excursion, Kongen Ranch og andre. Disse lastebilene har blitt markedsført for privat og kommersiell bruk, og denne linjen av lastebiler er fortsatt i salg i 2010. Lastebilene er allsidig, med mange flere alternativer og personlige tilpasninger tilgjengelig for å sikre at F550 passer kundens behov. Motor og drivstofftank

F-550 er tilgjengelig i tre motorstørrelser. Standard motor først utgitt var en 5.4L Triton V8-motor med aluminium hoder. Denne motoren produserer 300 hestekrefter. Den første oppgraderingen tilgjengelig var en 6.8L Triton V10, med aluminium hoder. Denne motoren er litt kraftigere, noe som gir føreren 355 hk. Den endelige oppgradering tilgjengelig var 6.0L Strøm Stroke Diesel V8. Denne motoren er ikke så kraftig, noe som gir bare 325 hk, er imidlertid forbruket mindre og det er billigere i forhold til petroleum. Standard tank størrelse for alle F-550-modellene er 40 liter. Dette kan oppgraderes med en sekundær tank holder 19 liter for en ekstra kostnad.
Styring og bremser

F-550 bruker en kraft resirkuleringsanlegg ball system med en samlet ratio på 17:08. Med dette systemet F550 besitter en fortauskant-til-dempe svingradius på 42,3 meter for vanlig drosje. De større modellene har en større svingradius, med super førerhyttens blir 54,8 meter og mannskapet førerhyttens 57,8 føtter. Det finnes varianter som er avhengige av bilens oppgraderinger og tilleggsutstyr.

Seating Dimensjoner

F550 spekter av lastebiler kommer med et utvalg av førerhus størrelser. Det er tre størrelser av førerhuset tilgjengelig, super cab, crew cab og vanlig drosje. Den vanlig drosje, som er den minste, sitter bare to, med en tredje halvt sete. Den super cab og mannskapet cab er begge designet for å sitte flere mennesker, med hver med fem fulle seter og en halv sete. Benplass forble den samme i alle drosjer, 41,1 kubikkfot, men headroom krøp opp fra vanlig drosje til mannskapet cab.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143095.html

Previous:
Next:

Trucks