Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Beskrivelse av en Traktor Air Ride System

An air ride system er en type auto suspensjon. En traktor er en kombinasjon av en semi lastebil med nyttelast dumperen eller tilhenger. Air Ride systemer på trailere er konseptuelt de samme som på biler, men de er unikt tilpasset med luftslangene til å spenne fra lastebilen til tilhengeren. De er blitt større med mer luftvolumet for å romme den større vekt av kjøretøyet og lasten. Vesker

Air ride systemer bruker luft sylindere i stedet for stål suspensjon medlemmer eller for å forsterke stål suspensjon medlemmer som bladfjærer. Toppen og bunnen av luft sylindere er stive, metall plater. Den runde sylinder er en fleksibel og ekstremt holdbare pose, laget av en kombinasjon av vevd materiale og gummi-lignende materiale, slik som nylon-Hypalon brukt i kommersielle klasse gummi flåter. Sylindrene er så holdbare, kan de tåle nok lufttrykk til å suspendere tonn last uten å svikte.
Kompressor

Air ride systemer bruker en kompressor for å fylle og administrere lufttrykket i det pneumatiske system, som omfatter sylindrene. Med en lastebil, kan den samme kompressoren brukes til å drive eller forsterke andre systemer som bremser. Det er en grunnleggende luftkompressor med et stempel som presser luft inn i en metall luft reservoaret.
Ventiler

En rekke ventiler brukes i air ride systemer . Det viktigste er en tilbakestrømning eller anti-tilbakeslagsventil ventil. Dette er en ventil i hvilken luft kan passere gjennom fritt i en retning, men lufttrykket i den andre retningen kan ikke passere gjennom ventilen. En viktig årsak til anti-tilbakeslagsventil ventiler er å hindre at kompressoren seg fra å være den enhet som forsegler lufttrykk i. Mens stempelet-ring gjør en tett forsegling, kan luft sakte lekke forbi den. Uten ventilen, kompressoren må løpe kontinuerlig for å opprettholde trykket. Andre enveis ventiler kan brukes som sikkerhetsventiler som tillater luften ut av systemet, men ikke i.
Variabel Ride

En viktig fordel med lastebil air ride systemer er evnen til raskt og dramatisk variere suspensjonen justering. En lastebil hauling ingen trailer kontra en hauling en trailer og lett belastning kontra en som bærer en svært tung belastning all håndtere svært forskjellig. En utrolig stiv fjæring uten belastning vil gi dårlig ytelse og vice-a-versa. Lastebil air ride systemer tillater operatørene å enkelt og raskt forhåndslast sine suspensjoner ifølge nyttelast deres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144568.html

Previous:
Next:

Trucks