Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Liste over Peterbilt Semi Truck Dieselmotorer

Peterbilt halv lastebil dieselmotorer er designet for lette og tunge frakt lastebiler. Peterbilt lastebiler er et produkt av Peterbilt lastebil Company, et datterselskap av Pacific Car & Foundry Company, PACCAR. Peterbilt halv lastebil dieselmotorer er produsert under "PACCAR" merkevare serie for Peterbilt modell lastebiler. PACCAR MX Engine

PACCAR MX-motoren som brukes på Peterbilt diesel lastebiler er ment for tunge lastebiler. Den er designet for å gjøre bruk av komprimert grafitt jern (CGI) i sin sylinder blokk og hode. CGI som brukes er vanligvis lettere og sterkere enn i grått jern anvendes i konvensjonelle motorer. Bruken i MX-motorer er rettet mot adressering vekt følsomhet og bedre hestekrefter i forhold til vekt på Peterbilt diesel lastebiler mens optimalisere nyttelast. En integrert smøring modul består av filtre, termostat og oljekjøler er karakteristisk for PACCAR MX-motorer. Dette bidrar til å opprettholde motoroljen kvalitet og utvidelse av vedlikeholdsintervallene for Peterbilt lastebiler.

For kjørbarhet, PACCAR MX-motorer gjøre bruk av brukket cap teknologi i å koble stenger og viktigste bærende caps å levere klipping styrke, bredt hestekrefter, lengre dreiemoment samt strøm kurver. Disse er nyttige å Peterbilt lastebil forestillinger
PACCAR PX-6 Engine

PACCAR PX-6 motoren som brukes på Peterbilt diesel lastebiler leveres med standard lastebil modeller. Disse inkluderer modell 330 og valgfri modell 335. Den har en hestekrefter på mellom 200 og 325. Dreiemomentene i en PX-6 motor range 520-750 fot-pounds. En PX-6 motoren som brukes for Peterbilt diesel lastebiler er vanligvis laget for å gi mer hestekrefter, dreiemoment, nyttelast og en pålitelig motorytelse. Det er vanligvis brukes på Peterbilt lastebiler under klasse 6 medium duty kategori.
PACCAR PX-8 motor

PACCAR PX-8 motor som brukes på Peterbilt diesel lastebiler er en medium duty motor. Den brukes som en standard motor for modellene 335 og 340 Peterbilt lastebiler. Den har en duo motorbrems system med variabel turbo geometri. Motoren har retarderende kraft potensial på opp til 125 hestekrefter. Bygget i valgfri bremser gir trinnvis bremsing hestekrefter til Peterbilt lastebiler. Motoren er en sekssylindret type.

Andre detaljer inkluderer strøm rangeringer 240-330 hestekrefter. Torque karakterer på en PX-8 motor som brukes på Peterbilt diesel lastebiler utvalg 660-1000 fot-pounds. Heavy duty funksjoner tydelig i en PX-8 motor inkluderer utskiftbare våte foringer, by-pass olje filtrering, roller tilhengere, robust ventil tog og målrettet stempel kjøling. På Peterbilt lastebiler, er en PX-8 motor som brukes sammen med en klasse 7 chassis med en 8,3 liters kapasitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142932.html

Previous:
Next:

Trucks