Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan identifisere en 1942-1947 Ford Pickup

Tidlige Ford pickups, eller de av flat V-8 era, ikke har standardiserte kjøretøy identifikasjonsnummer som de biler i dag. Identifikasjon avhenger visuelle metoder samt motor og ramme tall. På grunn av deres alder, er mange av disse kjøretøyene restaurert med deler fra en rekke kilder - mange komponenter var utskiftbare fra år til år. Du kan bruke tre metoder til å identifisere kjøretøyet. Ved å gjøre det, kan du også kontrollere at både rammen og motoren er fra samme kjøretøy. Du trenger
Stålbørste
Rengjøring løsning
Vis flere instruksjoner
en

Finn motoren dato kode casting. Telusplanet.net plasserer den på toppen av bellhousing på baksiden av motoren, like før overføringen. Det er en tre-posisjon kode - "69A", for eksempel. Noen koder er merket med bokstaven "C", utpeke kanadisk-produserte motorer. Dette nummeret må være referert til en oppføring som ligner på den som finnes på Telusplant.net. Koden "69A" identifiserer en 1946 motor.
2

Finn rammen serienummer og skrive det ned. Ifølge Van Pelt Sales 'Early Ford serienummer webside, er det stemplet på tre steder - foran, midten og baksiden av rammen rail på førersiden. Den eneste synlige stempling er den forreste, synlig når man ser ned i motorrommet, mellom fremre tverrbjelke og brannmuren.
3

sammenligne serienummeret til en identifikasjon notering. Serienummeret er en sekvensiell bilproduksjonen nummer overført fra året før - 1GA-326, 417, for eksempel. Match den med diagrammet funnet på Van Pelt Sales 'Early Ford serienumre side, som viser begynnelsen til ende serienumre for hvert enkelt år.
4

Se etter visuelle kjennetegn ved 1942-1947 Ford pickup lastebil. 1942-1947 Fords er svært like, blir de fleste produsert under andre verdenskrig. Van Pelt Sales 'modell identifikasjon diagram notater hver årets egenskaper, spesielt når det gjelder hjul og grille design. Denne siden tilbyr identifikasjon illustrasjoner for hver lastebil under de respektive år overskrifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142847.html

Previous:
Next:

Trucks