Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du monterer en slepekrok

Når du har et stort element du har tenkt å hale i en trailer, er retten tilhengerfeste kit viktig å ha. Du må kanskje installere slepet kit å håndtere tilhengeren du har tenkt å taue. Vekten av lasten, vekten av tilhengeren og kraften til trekkvognen vil bestemme den korrekte tauing. Du trenger
slepekrok kit
Jack
Drill
Wrench
Bolts
C-klemmer
Vis flere instruksjoner
1 < p> Jack slepet bilen to meter opp fra bakken. Avhengig av modell av kjøretøyet, må du kanskje fjerne den bakre støtfangeren eller løsne eksosrørene før du installerer slepekrok.
2

Åpen stikk kit og montere draget, pins og klipp. Les produsentens instruksjoner for å bestemme rekkefølgen for å montere stikk. Ikke stram noen av boltene, som du må plassere stikk for å passe tett.
3

Trykk på slepekrok rammen på bilens ramme. Etter mønster av slepekrok ramme, bore hull i bilens rammen med to stikk ramme hull som din guide. Unngå å bore hullene større enn boltene som vil sikre stikk til rammen.
4

Bruk C-klemmer for å feste slepekrok til bilens hovedrammen. Bruk skiftenøkkel til å stramme boltene på hver side. Les instruksjonene på hvor mye moment som skal brukes på boltene ved tiltrekking.
5

Koble dumperen elektriske bremselys system til trekkvognen. Når tilkoblinger er gjort, har noen i bak på bilen og tilhengeren for å teste at blinkers og bremselysene fungerer som de skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144464.html

Previous:
Next:

Trucks