Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvor Er Glow Plug-modul på en Ford F-350 Powerstroke?

Modell år 1999 og nyere 7,3-liters Powerstroke Diesel Ford F-350 pickup lastebiler som oppfyller California utslipp standarder har en glødeplugg kontroll modul i stedet for den mer felles glødeplugg stafett. Både stafett og kontroll modul er på passasjersiden motor ventil dekselet bak drivstoffilter boliger, med brune og gule ledninger festet. Funksjon av Glow Plug Relay og Glow Plug Control Module

Glødepluggen kontroll modul eller relé er ansvarlig for å snu den glødepluggene av og på, slik at du kan starte dieselmotoren når det er kaldt. I motsetning til en bensinmotor, ikke diesel motoren ikke har tennplugger, slik at drivstoffet kan ikke bli varm nok til å forbrenne når motorblokken er veldig kaldt. Når sensorer inni motoren viser at det er varmt nok, slår glødeplugg relé eller kontrollmodul på glødepluggene av.
Forskjellen mellom Glow Plug Relay og Glow Plug Control Module
< p> En normal glødeplugg releet styrer bare funksjonen av glødeplugger. En glødeplugg kontroll modul er et krav i California utslipp forskrifter. Den kommuniserer med drivverket kontroll modul (PCM) i tillegg til sin normale plikt til å kontrollere glødeplugger. Glødeplugg Control Module sanser feil i glødeplugg system eller individuelle glødeplugger, og sender dataene til PCM, hvor den kan leses med diagnostiske verktøy.
Teste Glow Plug Relay

Du kan teste den grunnleggende funksjon av en glødeplugg relé med en test lys. Hvis du legger ved en test fører til hver av de to store terminalene, bør testen lyset kommer på når du vrir om nøkkelen i tenningen. En av de to store terminalene kobles til batteriet. Når man testledning kobles til den andre store terminalen og den andre testen bly kobles til en jordet, bør lyset igjen kommet på når du slår på tenningen.
Skifte Glow Plug Control Module

å skifte glødeplugg relé eller kontroll modul, fjern ledningsnettet (i tilfelle av glødeplugg kontroll modul). Markere posisjonen til de fire ledningene som knytter seg til de to store og to små terminaler og fjerne ledningene. Unbolt releet eller kontroll modul fra ventilen dekselet. Bolt bytteenheten på plass, re-feste ledningene til terminalene og plugg i ledningsnettet, hvis det er til stede.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143708.html

Previous:
Next:

Trucks