Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Typer av Chevy Colorados

Chevrolet Colorado er en middels stor nytte pick up truck fra General Motors. Først lansert i 2004 som et alternativ for den eksisterende Chevrolet S-10, er det ideelt for å bære last og tauing belastninger. Det er relativt sett lavere priset og tilbyr høyere drivstofføkonomi i forhold til konkurrentene, men proffers færre kroppens stil valg. Mange Chevy 2011 Colorado modeller er tilgjengelig. Vanlig drosje

vanlig drosje versjonene kommer med tohjulsdrift og firehjulstrekk alternativer. Den vanlig drosje er drevet av en Vortec 2,9-liters I-4 motor med en fem trinns manuell girkasse. Det er to modeller: Work Truck og 1LT. Begge modellene har en akselavstand på 111,3 inches. Arbeidet lastebil har 16-tommers hjul og en 185-hestekrefter (hk). Den 1LT versjonen har aluminium hjul fittings og tåkelys. Vanlige drosjer har en seks fot, en tomme lang last seng med et lastevolum på 44 kubikkfot. De tre-seters med sittebenker har en fire-stjerners regjeringen crash test vurdering.

Regelmessige Chassis arbeid lastebiler har 3,7-liter, I-5, fire-trinns automatisk girkasse motor og en 126-tommers akselavstand.
Utvidet Cab

Utvidet Cabs er drevet av en Vortec 3,7-liter, I-5 motor. To-hjulstrekk versjoner er omtalt i Work Truck, en LT, 2LT og 3LT med ZQ8 Sport suspensjon modeller. De firehjulsdrevne versjonene har ingen 3LT eller arbeid lastebil alternativer. Den 242 hk 2LT har 16-tommers chrome hjul. Den 300 hk 5,3-liters V-8 motor utstyrt 3LT modellen har 18-tommers midnatt sølv aluminium hjul og en slepe kapasitet på 6000 pounds.

Fem-seters har en glidende bakvinduet, sittebenker og en 125.9 -tommers akselavstand, dens seks fot, en tomme lang lasteplanet har 44 kubikkmeter lastevolum. Den har en fire-stjerners regjeringen crash test vurdering.
Crew Cab

Vortec 3,7-liters I-5 motor Crew cab har ingen jobb lastebil versjon . Den kommer i 1LT, 2LT og 3LT alternativer under to-wheel drive versjoner og i 1LT og 2LT i firehjulsdrevne versjoner.

Dens høydepunkter er romslig interiør som gir mer bak og foran sete benplass. Den har en 126-tommers akselavstand og 17-tommers krom hjul. Crew drosjer har skinn polstrede front bøtte seter.

Fire-dørs, seks-seters Crew cab har en fem fots, en tomme lasteplanet med et lastevolum på 37 kubikkfot og en høyere femstjerners regjeringen krasj test vurdering.
Spesielle modeller

Den robuste spesialutgave Z71 med to-og firehjulstrekk alternativer er ment for tøff kjøring i stormer eller på grusveier. De firehjulsdrevne modellene har Insta-Track-teknologi, slik at de kan konfigureres til å bruke enten to-wheel-drive eller firehjulstrekk med å trykke på en knapp.

Den spesielle utgaven har Vortec 3,7-liter , I-5 motor eller 2,9-liter, I-4 motor alternativer. Den har off-road suspensjon, 17-tommers hjul, en front stabilisator bar og en auto-låse bakre differensial for å legge til styring effekt og trekkraft.
Standardfunksjoner

Alle modellene er utstyrt med klimaanlegg, sete hodestøtter og et halvt års abonnement på Chevy On-stjerners service.

er De tilgjengelige utvendige farger Svart, Victory Red, Steel Grønn Metallic, New Aqua Blå Metallic, Sheer Silver Metallic og Summit White, Deep Navy og Cardinal Red Metallic. Interiøret Deluxe klut eller skinn setetrekk kommer i Light Cashmere eller Ebony fargetoner. Standard sikkerhet funksjoner inkluderer anti-lock bremser, traction mekanismer, dagtid lamper og gardin side kollisjonsputer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143709.html

Previous:
Next:

Trucks