Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre Oil Pan i en Chevrolet K2500

The Chevy K2500 er en 4x4 lastebil med et valgfritt gass eller diesel motor. Den "K" i K2500 indikerer firehjulstrekk. Den olje-panne på denne lastebilen er på bunnen av motoren i midten. Det er festet til blokken ved hjelp av bolter rundt kanten av bunnpannen. Antallet bolter, størrelse og dreiemoment spesifikasjoner avhenger av typen av motoren. Du trenger
Jack, 10 tonn
Jack stå
Oil fange pan
Ratchet satt
Gummihammer
Momentnøkkel
Vis mer Instruksjoner

en

Løft fremre venstre side av Chevy K2500 bruker jack. Senk fronten på støttebenet. Ha olje fange beholder under tappekranen mutteren på undersiden av bunnpannen.
2

Fjern avløpet mutteren med en skralle sett. Tapp ut oljen fra bunnpannen. Erstatte avløp mutter. Fjerne oljen fange pan fra under bilen.
3

Fjern boltene fra rundt kanten av bunnpannen i en X mønster, med en skralle og socket. Etter at alle skruene er fjernet trykke på sidene av bunnpannen med en gummi hammer til bunnpannen kommer av motorblokken.
4

Plasser den nye bunnpannen pakningen på kanten av det nye bunnpannen. Plasser det nye olje-panne på bunnen av motor-blokken. Sett inn festeboltene i hullene rundt kanten av motorens bunnpanne.
5

Trekk til festeboltene til dreiemoment spesifikasjonen for den spesifikke motortype, ved hjelp av en momentnøkkel i en X mønster. Senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143899.html

Previous:
Next:

Trucks