Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan vet jeg om min Dodge har overbelastningsvern Springs?

Pickup Trucks bakaksler er vanligvis utstyrt med bladfjærer å håndtere suspensjon plikter. Dette oppsettet gir seg til den solide bakakselen av lastebiler og skaper en robust, slitesterk kombinasjon for håndtering av tung last. Solid bakaksel og bladfjærer gi en mer solid plattform enn den uavhengige bakhjulsopphenget oppsett av mange personbiler, men selv lastebil bladfjærer har begrensninger. For de som gjør tunge slepe eller bære maksimal nyttelast kapasitet i sine senger kan det være nødvendig å legge til overbelastning fjærer. Disse fjærene gi en mer rigid suspensjon oppsett for bak på pickup lastebil. Du trenger
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Bøy ned på bakken i nærheten bakhjulet godt av Dodge lastebil. Du kan enten gjøre dette på sjåføren eller passasjeren side, siden begge sider er symmetriske som gjelder suspensjon.
2

Se på akselen av lastebilen, å bruke en lommelykt til å lyse opp området der de bladfjærer montere akselen. De bladfjærer vil se ut fem lange, flate biter av metall og vil alle være rørende.
3

Note bøylen som holder bladfjærer og se etter et ekstra sett med bladfjærer. Det andre settet kan ha hvilket som helst antall av blader som inngår i settet. Når lastebilen bare har ett sett med fem blader per side, så det har ikke overbelastning fjærer. Hvis du ser et annet sett med bladfjærer suspendere hvert hjul, så du har overlast fjærer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144302.html

Previous:
Next:

Trucks