Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik reparerer ABS Bremser på en GMC Sierra 1500

ABS-bremser på GMC Sierra 1500 består av bremseklosser, rotorer og kaliper stempler. Hver av komponentene skal være i forsvarlig stand til å fungere som tiltenkt. Slitte bremseklosser kan huljern overflatene på bremseskiver og føre til en redusert bremseeffekt. Scoret rotorer vil også ha nye bremseklosser for tidlig. Erstatte bremseklossene og rotorer når slitasje eller skade er lagt merke til for å sikre trygg kjøring. Du trenger Kalkun baster
Tire jern
Jack
Jack står
18 mm pipenøkkel
T-30 Torx bit og drive
Dead-slag hammer
Rotor
Bremseklosser
Brake deler renere
Cloth håndkle
Brake fett
C-klemmen
trakt
Bremsevæske
Vis flere instruksjoner

en

Løft Sierra hette og fjerne master sylinderen cap. Lokket sitter på høyre side av motoren og dekker bilens reservoar av bremsevæske. Hevert halvparten av væsken fra master sylinder med en kalkun baster. Plasser lokket løst på reservoaret container for å holde rusk fra de gjenværende væske.
2

Løsne mutrene på hjulene med dekk jern eller hjulmutternøkkel. Løft lastebil med jekk og sted bukker under rammen for støtte. Senk GMC på tribunen. Fjern lug nuts og ta hjulene av.
3

Fjern de to caliper skyve skruer fra baksiden av bøylen med en 18 mm fastnøkkel. Løft bøylen fra brems montering og hvile den på toppen av styringsgruppen armen over bremsen forsamlingen. Skyv bremseklossene fra kalipperens vegger.
4

Fjern rotoren skruen fra utsiden overflaten av platen med en T-30 Torx bit og kjøre.
5

Grab rotoren med to hender på motsatte sider av platen og trekk den rett fra hjulet hub. Bruk en dead-slag hammer for å slå den midtre delen av rotoren hvis det ikke glir lett fra bilens hjulboltene.
6

Fjern de nye rotorene fra emballasjen og rengjør dem grundig med bremsedeler renere og en klut håndkle. Plasser den nye skiven, på bilens hjulbolter og skyv den mot hjulet hub. Sett på skruen på det ytre flaten av rotoren.
7

Påfør et tynt lag med brems fett på baksidene til nye bremseklosser. Bruk anti-tyster, kobber-basert sammensatt for best resultat.
8

Force bøylen stempelet i bøylen med en C-klemme. Stempelet er metallsylinderen som strekker seg fra innsiden av bøylen. Fjern C-klemmen når stempelet trykkes helt innenfor den side av bøylen. Skyv den nye bremseklosser på sidene av bøylen. Skru inn caliper lysbilde boltene og stram dem med skiftenøkkelen.
9

Sett hjulet tilbake på hjulboltene og skru på lug nuts hånd. Løft Sierra med jack og fjern jack stands. Senk dekkene til bakken og trekke til mutrene med dekk jern. Flytt til førersetet og starte motoren.
10

Trykk bremsepedalen sakte ned på gulvet og slipper den. Gjenta depresjoner til bremsepedalen responsen tilbake til det normale. Flytt til motorrommet.
11

Fjern master sylinderen cap og plassere en trakt inn i beholderen. Fyll tanken med DOT 3 bremsevæske etter behov. Fjern trakten og sikre lokket på hovedsylinderen. Lukk GMC hette.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143889.html

Previous:
Next:

Trucks