Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Kommersiell lastebil Typer

Traktor varierer i størrelse, vekt og funksjonalitet. De kan være stor og kraftig, slik som en 18-Wheeler eller en tankbil, eller bare litt kraftigere enn en bil, slik som en lastebil eller en taxi van. Å drive en kommersiell lastebil, må du kommersiell førerkort, eller CDL. Dump Truck

En dumper brukes til å transportere løst materiale, slik som grus, sand eller skitt. Vanligvis er den utstyrt med en åpen boks som er hydraulisk operert og hengslet i bakkant. Denne boksen brukes til å holde det løse materiale og kan løftes for å tillate innholdet å bli dumpet. Dumperne blir ofte brukt på byggeplasser for å sette byggematerialer på et angitt sted. Dump lastebilsjåfør sitter i en drosje, som beskytter ham fra å falle rusk. Å drive en standard størrelse dumper, trenger du en klasse B kommersiell førerkort.
Flatbed Truck

lasteplan er har en flat, jevn kropp uten sider eller tak. Den åpne seng gjør lastebilsjåfører til å laste varer raskt og enkelt. Denne type Trucken er konstruert for å bære tung last som ikke er skjøre eller følsomme for endringer i vær. En flatbed lastebil blir ofte brukt til transport av store anleggsmaskiner.
Garbage Truck

En søppelbil, også kjent som en avfallsinnsamling kjøretøy (WCV), er en spesielt designet for å holde små mengder avfall, haling innholdet til deponi eller gjenvinningsstasjoner. Kapasiteten av dette kjøretøyet er direkte relatert til produktivitet. Dersom kjøretøyet kan bære bare en liten belastning, er mer tid brukt på turer til deponi, gjør sjåførens rute mindre produktive. For å bli en søppel lastebil sjåfør, vil du først få en Class B kommersiell førerkort.
Semi-Trailer Truck

En semi-trailer lastebil eller traktor -trailer, består av en slepe-motor med en drosje, og en semi-trailer å bære frakt. Hvis du ser på dashbordet i en semi-trailer lastebil, vil du merke en masse målere og meter. Disse er alle indikatorer på hvordan bilen er i gang, og det er viktig at føreren overvåke dem mens du er på veien. Målere er brutt opp i to deler; grunnleggende instrumenter, for eksempel et speedometer og bensinmåler, og varslingsutstyr, for eksempel lavtrykk advarsel alarm lys. Fordi disse har en tendens til å være svært store og tunge lastebiler, er en klasse D kommersiell førerkort vanligvis kreves for drift av en traktor trailer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143163.html

Previous:
Next:

Trucks