Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Dodge Ram startproblemer

Dodge Rams refererer til full - size pickup lastebiler produsert av Chrysler-gruppen , oppkalt etter den ram hood ornament først sett på Dodge modell biler i 1930. Dodge Ram lastebiler kan utvikle startproblemer som svekker motorens funksjon , de kan ofte løses med litt detektivarbeid . Bad Relay

Dodge Ram starter relé, eller bryter, åpner et sett med elektriske kontakter for å sende en elektrisk strøm til startmotoren , sette kjøretøyets motor i bevegelse. Starter releer , som kan ryke på grunn av overstrøm (høyt nivå av elektrisk strøm ) , fører ofte til startsolenoiden svikt . Bytt ut magnetventilen for å løse problemet .
Bad magnetventil

Dodge Ram startsolenoiden refererer til en spiral av wire som mottar strøm fra bilens batteri og genererer et elektromagnetisk feltet , slår som på og av basert på starteren stafetten . En defekt, korroderte , eller brent ut spiral fører til redusert eller , oftere , mangel på starteren funksjon. Skifte starteren gjenoppretter typisk at motoren fungerer .

Bad Sikringsmotstander Link

Dodge Ram lastebiler stole på en smelteledd , en elektrisk sikring i starteren terminal som består av et par metallstrimler smeltet sammen at smelte og atskilt ved en bestemt temperatur for å utløse startsolenoiden . Føreren skal kutte ut smelteledd og loddetinn i en ny.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144132.html

Previous:
Next:

Trucks