Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte F-150 4.6L tennplugger

Ford F-150 leveres fra fabrikken med flere populære motorer, men den 4,6-liters V8 gir deg muligheten av en liten V8 samtidig opprettholde noen anstendig drivstofføkonomi. Skifte tennplugger i 4.6-liters motor er ikke ulikt endre dem på noen annen Ford motor. Pluggene er plassert langs den ytre siden av hvert hode, fire per side. Besøk noen auto deler forhandleren for å kjøpe nye, pre-gapped plugger for 4,6-liter. Du trenger
Wrench sett
Spark plug socket
Ratchet
Anti-seize compound
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
1

Finn negative batterikabelen og løsne bolten som fester den til batteriet terminalen med en skiftenøkkel. Fjern kabelen fra batteriet og isolere den fra batteriet.
2

Velg en tennplugg som en startposisjon. Det spiller ingen rolle hvor du begynner, så lenge du holde oversikt og erstatte alle pluggene.
3

tak i tennpluggen boot og vri den frem og tilbake som du trekker rett ut på støvelen. Ikke dra i selve kabelen som du vil trekke det ut av bagasjerommet og skade ledningen sett. Utskifting av ledningen settet vil da være nødvendig.
4

legge kabelen til side og plassere en Plugghetter over tennpluggen. Fest en skralle til kontakten og vri skralle mot klokken, løsne tennplugg. Løft kontakten, skralle og plugg ut av hullet, eller hull, i topplokket og kast den.
5

Smør gjengene på den nye tennpluggen med et tynt lag av anti-seize compound , noe som gjør at du ikke får det på slutten av tennpluggen. Installere den nye pluggen inn i hullet og stram det med tennplugg socket og skralle til den sitter godt. Slå den ¼ omdreining mer å fullt ut sikre pluggen og la knuse vaskemaskinen for å ta tak i hodet og plugg.
6

Plasser en liten mengde dielektriske fett inn tennpluggen boot for å holde vannet ut, hindre korrosjon og gjøre det lettere å fjerne neste gang. Skyv boot og ledningen til tennpluggen til den klikker på plass på toppen av pluggen.
7

Flytte til neste tennpluggen og gjenta prosessen. Arbeid rundt motoren, erstatte alle åtte tennplugger, aldri løsne mer enn én plugg ledning av gangen. En feilplassert ledningen vil endre tenning rekkefølge, og lastebilen vil ikke fungere hvis i det hele tatt.
8

Installer den negative batterikabelen på minuspolen og stram bolten med en skiftenøkkel. Start motoren for å sikre at det kjører riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141018.html

Previous:
Next:

Trucks