Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre kjørelengde for en Ford 4.9L

The Ford 4,9-liters bensinmotor, opprinnelig kalt 300, har vært brukt i Fords F-serie lastebil linjen siden 1965. Prisen på gass for å kjøre lastebil motor, selvfølgelig, fortsetter å stige som råolje ressurser avta. Du kan unngå å betale mer ved pumpen, men ved å forbedre Fords kjørelengde samtidig hjelpe miljøet. Bare følger noen enkle trinn for å hindre unødvendig sløsing med bensin. Instruksjoner
en

Unngå aggressiv akselerasjon og unødig fartsovertredelse. Gjør du det kan føre til at bilen til bruk betydelig mer drivstoff. Kjøring aggressivt kan også kompromittere både din egen sikkerhet og andres sikkerhet på veien. Prøv å observere fartsgrensen og akselererende på en fornuftig måte i stedet.
2

Fjern overflødig vekt fra lastebilen. Den unødvendig vekt vil legge til ekstra stress til lastebilens motor, og kjører komponenter, forårsaker større forbruk av drivstoff og negativt påvirker din gass kjørelengde.
3

Unngå lengre tomgang. Når din lastebil går på tomgang i en lengre periode, synker mengden gass du får ut av hver gallon til null. Dette har en betydelig negativ effekt på kjørelengde din. I stedet prøver å slå av motoren før stoppet for mer enn noen få minutter.
4

Ta din lastebil til en autorisert mekaniker for å ha motor og andre kjøring komponenter sjekket over og innstilt. Feilaktig innstilling kan redusere gass kjørelengde og føre til at motoren slites ut i en akselererende hastighet.
5

Endre lastebilens olje regelmessig. Anbefalinger fra fabrikken for 4,9-liters motor er å bruke motorolje med viskositet 10W-30. Sertifisert syntetisk motorolje kan også brukes. Du bør ta kontakt med en mekaniker ved service en lastebil av høyere kjørelengde som karakteren av olje som kreves kan endre seg.
6

Unngå akselererende I oppover. Lastebil vil allerede må bruke mer gass for å overvinne styrkene til tyngdekraften. Akselererende oppoverbakke vil føre til at bilen til bruk betydelig mer drivstoff. Prøv heller å akselerere til ønsket hastighet før de når bakken.
7

Blås dekkene til sin rette spesifikasjonen som instruert av lastebilens brukerveiledningen. Over-og under-oppblåst dekk kan ha en negativ effekt på lastebilens gass kjørelengde og kan være en alvorlig fare når du kjører i høye hastigheter.
8

Unngå å åpne din lastebilens vinduer når du kjører på motorveien. Dra produseres ved høye hastigheter fører til at bilen til bruk mer drivstoff for å opprettholde en viss hastighet, noe som reduserer lastebilens gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142634.html

Previous:
Next:

Trucks