Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Traktor PM Sjekkliste

Holde traktor på veien er viktig å levere på tid og gjøre en fortjeneste. Utføre en PM eller forebyggende vedlikehold sjekkliste regelmessig vil hindre on-the-road breakdowns som resulterer i kostbare tauing regninger og reparasjoner. Drivere bør logge sine vedlikeholdsplaner sammen med alle reparasjoner og notater, som kan henvises til i tilfelle av et sammenbrudd eller overføring av utstyr. Motor

Forebyggende vedlikehold av motoren og relaterte komponenter er avgjørende for å hindre sammenbrudd og kostbare reparasjoner. Ved å åpne panseret, visuelt inspisere motorrommet for eventuelle lekkasjer eller tegn på varmeskader. Fjern luften Filer og inspisere for skader eller overflødig slitasje og skift deretter. Motor og girkasse olje nivåer trenger å bli sjekket og toppet etter behov. Sjekk belter for riktig stramming og inspisere alle slanger for sprekker og tegn på slitasje. Oljeskift er en viktig for å forlenge levetiden på motoren og bør gjøres på produsent-anbefalte intervaller.
Interiør

Interiøret i bilen omfatter all sikkerhet elementer, driver bekvemmeligheter og instrument som brukes til å kjøre bilen trygt. Med lastebilens motoren i gang, teste instrumentpanelet å sikre at alle målere og brytere fungerer som de skal. Trå inn clutchen og pause pedaler flere ganger for å sikre at de er i riktig stand. Seter og setebelter som viser overskytende slitasje bør byttes ut for å ivareta sikkerheten. Slå av klimaanlegget og varmeapparat på og test for forsvarlig drift, spesielt i ekstremt kalde eller varme omgivelser.
Utvendig

utsiden av en traktor trailer er utsatt for skade og slitasje mot elementene og elementene på veien. Det er nødvendig å inspisere utsiden av traktor hver tur for ødelagte markeringslys, kropp sprekkdannelser, vindu skader og manglende reflekser. Sjekk dekkene hver gang du stopper bilen for å hvile eller drivstoff for å sikre riktig inflasjon og fikse eventuelle skadde dekk. Inspiser hydraulikkslangene og reservoarer for lekkasjer og sikre riktig væske nivåer.
Trailer

Forebyggende vedlikehold på tilhengeren er like viktig som det er på lastebil for å forlenge sitt liv og redusere havari. Dekkene bør kontrolleres regelmessig og er lett gjort på drivstoff stasjoner. Trailer dører og jack plate mekanismer må smøres regelmessig for å holde dem beveger seg fritt og å unngå støv fra å skade de bevegelige delene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144512.html

Previous:
Next:

Trucks