Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvor å Fastsette Fuel Filter Lekkasje på Min 2000 F350 7.3

Hvis du finner en dam av diesel på oppkjørselen under din 2000 Ford F350 med 7,3-liters dieselmotor, kan det være fra en lekker filter. Gummitetninger kan stivne og komprimere seg over tid, noe som kan skape en lekkasje enten på toppen av huset eller på baksiden av huset hvor brennstoffet ledes ventilen er plassert. Det er to enkle reparasjoner du kan utføre som vil ta vare på diesel drypp fra disse stedene. Du trenger:
13 mm dype brønnen socket
Skralle
Drensvannsoppsamler
Store låsetenger
Fuel filter (inkluderer to nye pakninger)
Rag
Torx T -20 bit
¼-tommers socket
to erstatning tappekranen O-ringene
Vis flere instruksjoner
Fuel Filter Cap
en

Slå av motoren og åpne panseret. Fjern de to nøtter fra trim dekselet på toppen av motoren med en 13 mm dype brønnen socket og skralle. Løft dekselet rett opp og legg den til side.
2

Plasser en renne pannen under motoren. Finn den gule plasthåndtak på baksiden av kombinasjonen drivstoff filterhuset og vannutskiller. Drei spaken mot passasjersiden av bilen og la drivstoffet til å tømme i avløpet pannen. Skyv spaken bakover mot siden av huset.
3

Løsne den runde dekselet fra toppen av dieselfilter boliger i mot klokka med et par store låsing tang. Ta av dekselet på huset.
4

Roll gummi bevel pakningen fra kanten av dieselfilter dekselet og kast den. Skyv en ny pakning - som kommer med en ny drivstoffilter - på dekselet med den flate siden av pakningen mot kanten av dekselet. Smør pakningen med et tynt lag med diesel påføres med en finger.
5

Tråd drivstoffilter dekselet på drivstoff filter boliger. Stram dekselet til det kommer i kontakt med drivstoff filter boliger. Ikke stram dekselet som det er laget av plast og kan bli skadet.
6

Start motoren og kontroller at drivstoffilteret dekning for lekkasjer. Stram dekselet litt med låsetangen, om nødvendig. Sett på trim dekselet og stram de to mutrene. Lukk panseret.
Filter Drain Valve
7

Slå av motoren og åpne panseret. Fjern de to nøtter fra trim dekselet på toppen av motoren med en 13 mm dype brønnen socket og skralle. Løft dekselet rett opp og legg den til side.
8

Plasser en renne pannen under motoren. Finn den gule plasthåndtak på baksiden av kombinasjonen drivstoff filterhuset og vannutskiller. Drei spaken - som ligger på tappekranen - mot passasjersiden av bilen og la huset for å tømme i avløpet pannen. Skyv spaken bakover mot siden av huset.
9

Trekk gummi avløpsslangen rett ut av tappekranen mot baksiden av kjøretøyet. Plasser en klut under tappekranen å fange festeskruene bør de slippe. Fjern de fire festeskruene på drain ventil med en Torx T-20 bit plassert i en ¼-tommers socket og skralle. Fjern fille.
10

Trekk tappekranen rett ut fra drivstoffilter bolig og fjerne det fra motorrommet. Lirke de to O-ringene fra baksiden av ventilen med et hektet verktøyet og forkaste dem. Rengjøre noen rester på O-ring anleggsflaten med hekta verktøy og en fille. Push to nye erstatning o-ringer i baksiden av ventilen før de er helt på plass.
11

Plasser tappekranen på baksiden av dieselfilter bolig og stram de fire festeskruene. Skyv gummi avløpsslangen på baksiden av ventilen til den er helt på plass. Sett på trim dekselet og stram de to mutrene. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144552.html

Previous:
Next:

Trucks