Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik feilsøker en traktor Diesel Engine

Diesel traktormotorene har flere fordeler fremfor sine bensindrevne kolleger. En dieselmotor har ikke tennplugger, rotorer eller til og med en forgasser som en bensin traktor gjør. Dette betyr mindre deler som slites. Disse motorene også tilby bedre drivstofføkonomi. Men kan som med de fleste tungt utstyr, problemer og breakdowns og gjøre oppstå. Det er noen grunnleggende feilsøkingstrinn å sjekke ut før du ringer i en diesel mekaniker for et dyrt besøk. Du trenger
Lommekniv
Trykkluft
Glidemiddel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern drivstoffilteret og rengjør hvis motoren ikke vil snu eller starte. La filteret avslag og slå på ventilen for å se om det er en normal strøm av brensel. Rengjør drivstofftilførselen slangen og tanken om lite eller ingen drivstoff kommer ut.
2

Rengjør batteriet tilkobling hvis motoren ikke vil snu. Fjern den negative (-) eller jordkabel først, deretter den positive (+) kabel. Rengjør innleggene og kabler med en lommekniv. Dersom kablene er skadet eller delt, kan det være et godt tidspunkt å erstatte dem. Bytt ut batteriet, og starter med den positive kabelen så negativ en. Sikre alle tilkoblinger tett.
3

Sjekk radiatoren hvis motoren er overopphetet. Blåse radiatorfinnene grundig med trykkluft, være forsiktig så du ikke bøyer metall finnene. Ikke bruk vann fra springen til å fylle radiatoren. Alltid bruke en 50/50 blanding av destillert vann og frostvæske eller kjølevæske. Ikke bruk frostvæske alene.
4

Smell drivstofftanken for noen lukt av bensin hvis motoren har en tendens til å kjøre for en stund og deretter dø. Hell av vannet og skyll tanken umiddelbart hvis du oppdager gass. Erstatte med diesel. Sjekk om det er hindringer i tanken som kunne blokkere flyten av drivstoff til motoren.
5

Sjekk injeksjonspumpen for en fast brensel kontrollspaken hvis motoren skrur over, men ikke vil starte. Dette kan bety at drivstoffet ikke er å få til injektorene. Spore den manuelle motorstopp stang til slutten av injeksjonen pumpen. Trykk på stangen slik at den engasjerer seg i "start" posisjon. Hvis spaken på injeksjonspumpen ikke følger, skyv den inn i "start" posisjon manuelt. Bruk smøreolje å frigjøre den opp helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141165.html

Previous:
Next:

Trucks