Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan identifisere en tung lastebil med VIN

En VIN - eller kjøretøy identifikasjonsnummer - er et tall som er unikt for hvert kjøretøy. Hver bil har en av disse 17 - sifrede nummer , som typisk kan bli funnet stemplet på en liten metallplate på førersiden dashbordet , der dash møter vinduet. Med VIN av en tung lastebil kan du identifisere kjøretøyet ved å produsere et kjøretøy historie rapport. Denne rapporten gir all relevant informasjon om kjøretøyet , herunder merke og modell , eierskap historie og storulykker . Instruksjoner
en

Besøk AutoCheck nettstedet. For $ 29.99 , får du en enkelt rapport , som tilbyr detaljer om merke, modell og produsent av bilen og eventuelle store kjøretøy problemer rapportert i bilens fortid .
2

Besøk Carfax nettstedet. Du kan kjøpe en Vehicle History Report for $ 34,99 , som i november 2010. Denne rapporten kan hjelpe deg med å identifisere en tung lastebil ved å tilby informasjon av merke på bilen , navn på tidligere eiere og detaljer om ulykker .
3

Besøk Department of Motor Vehicles nettside. Du kan legge inn en VIN nummer og får en gratis grunnleggende rapport , eller velge fra et utvalg av detaljert Vehicle History Reports å kjøpe. Rapportene inneholder informasjon om tittel , for eksempel om bilen blir berget eller har blitt ombygd , informasjon om kilometertelleren , for eksempel om det har blitt rullet tilbake eller ødelagt, informasjon om innrapporterte ulykker eller tyveri på bilen .


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142316.html

Previous:
Next:

Trucks