Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte tennplugger på en 1997 Ford Ranger

The 1997 Ford Ranger er en kompakt pickup lastebil er konstruert for sleping og hill klatring. Som med andre vanlige vedlikeholdsoppgaver, tennplugg erstatning i en Ford Ranger er viktig. Men hvis du er ute etter å spare et besøk til mekaniker butikk, erstatte tennplugger selv kan være en god idé. Denne enkle prosedyren kan også forbedre bilens helse og med legge ved en liten økning til din gass kjørelengde. Du trenger
tennplugger
Ratchet driver
Ratchet utvidelser
Spark plug socket
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Ford Ranger og identifisere tennpluggene på bilens motor. Du vil se tennplugg ledninger festet til hver tennplugg. Hente en av ledningene fra tennpluggen boot og trekke den av.
2

Fest Plugghetter til skralle forlengelse og fest skralle forlengelse til Ratchet driver. Nå setter Plugghetter inn for å plassere rett rundt tennpluggen og skru det mot klokken bevegelse.
3

Sett den nye tennpluggen på plass og slå så langt du kan med hånden. Bruk skralle satt til å slå tennpluggen videre og skru den fast.
4

Skift tennplugg ledningen ved å klikke den på plass på tennpluggen støvel. Gjenta disse trinnene for de resterende tennplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143506.html

Previous:
Next:

Trucks