Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en 7.3L Fuel Pump

En 7,3-liters motor er mest vanlig i Ford Super Duty lastebiler produsert 1995-2002. Disse kjøretøyene har en Ford Power Stroke motoren, som er en diesel motor med bensininnsprøytning som vanligvis turbo. Drivstoffpumpen for denne motoren må holde drivstoff under høyt trykk for at drivstoff sprøytebrukere å fungere skikkelig. Drivstoffpumpen for en 7,3-liters Ford Power Stroke motoren er tilgjengelig fra undersiden av bilen. Du trenger
Stikknøkkel satt
Bensin container
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Koble kablene til de negative batteripolene på både batterier med en pipenøkkel. Dette vil hindre noen fra å starte motoren under bensinpumpen erstatning.
2

Plasser en bensin beholder under tappekranen på drivstoff rail. Åpne ventilen for å slippe drivstoff trykket i drivstoffsystemet. Heve bilen og støtte den på bukker. Lukk tappekranen.
3

Koble den elektriske kontakten på baksiden av bensinpumpen. Fjern holdeklipsen på drivstoffslangen og kople fra drivstoffrøret fra bensinpumpen.
4

Fjern holdeklipsen for bremseslanger, og koble bremseslanger fra braketten av bensinpumpe . Løsne klemme bolt for drivstoffpumpen festebraketten med en pipenøkkel. Spre bensinpumpen monteringsbrakett åpne og ta av bensinpumpen.
5

Installer ny bensinpumpe i sin monteringsbrakett og stram klype bolt til 13 fot-lbs med en momentnøkkel. Koble bremsen linjen til drivstoffpumpen festebrakett med holdeklipsen. Fest drivstoff linje og elektriske kontakten til drivstoffpumpen.
6

Senk bilen og koble den negative batterikabelen med en pipenøkkel. Start motoren og kontroller for drivstofflekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144101.html

Previous:
Next:

Trucks